isoufo
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 8 Ağu 2009
- Puanı
- 23
01:18 itibari ile exploit saldırısı joymax
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence saldırıdan dolayı sizin netiniz etkilendi ve bilgisayarınızda giriş yapamadınız. Sitede herhangi bir şey yok kendi netinizi düşürmüşsünüz
Joymaxa işlemez üstad bunlar
Joymaxda cisko havuz sistemi var saldırı yapsanda boşa zaman kaybetmiş olursun.. Anca kendi netin o ipye erişime kapanır.. 21ci yüzyıldayız hala ddos diyosunuz ama ddosun kaç çeşit olduğunu bile bilmiyosunuz.. Hangi sisteme hangi wormu denemek gerek botnette hangi dilde saldırı yapmak gerek bunları bilmeden programla ddos yapıyorum demek kendi halinde oyun oynamaktır.. Kullandığınız bu crack sbotlarda dahi botnet ağı için enjek var adamlar 50bin botnet ağına ulaşmış..^^
Yok baktım bizim sitedeki sbotta mbotta ağ için enjek yoktu o yüzden içiniz rahat kullanın diyorum.. 0.6 upload ttnet ama %50 si artık 4mb uploadı var buda Syn atack için yeterli.. 10bin botnet ağın olsa saldırdığın her sunucunun network utilization kısmıda bağlantı 8.5% çıkar iner normali 0.6% bunun üzeri bilinki biri botnet yapıyor..TTNET kullanıyoruz 0.6 upload ile birşey yapamaz botnet bulaştıysa bile. Keylogger var mı onu söyle sen sitedeki MBOT 'da.
Yok baktım bizim sitedeki sbotta mbotta ağ için enjek yoktu o yüzden içiniz rahat kullanın diyorum.. 0.6 upload ttnet ama %50 si artık 4mb uploadı var buda Syn atack için yeterli.. 10bin botnet ağın olsa saldırdığın her sunucunun network utilization kısmıda bağlantı 8.5% çıkar iner normali 0.6% bunun üzeri bilinki biri botnet yapıyor..
[FONT="]Trojan.Win32.Generic!BT [/FONT] Bu windows7 olan varsa onun ekran drivarını bozabilir.. Windows10 dışında kullanmasın bunu kimse ama zararlı birşey yok.. Yalnız sbotun panel sunucusunda form uygulanmış log olarak mail atıyor Shivaya.. buda sanırım kaç kişi kullanıyor gibisinden analiz etmek için.. Ama dediğim gibi log atması bile birşey ben 2ci elden çıkan programlarla çar kasmam 4Euro verip Sbot alırım içim rahat defender açık kullanırım..
yaparlar yaparlarYapmayın şöyle şeyler be gençler.