Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milletin videosunu paylaşmak var kendi videonu paylaşmak var + Sen partner olamıyorsun benim olma hakkım var
:ugly: Nice milyonlarına inşaallah.
1. Partner filan hiç umrumda değil 2.Youtube'den partner alarak da para kazanmakta istemiyorum. 3. Milletin videosunu paylaşıyorum ama iznim var. Yani ortada kaçak bir şey yok.Milletin videosunu paylaşmak var kendi videonu paylaşmak var + Sen partner olamıyorsun benim olma hakkım var
Kaçak falan önemli değil benim için benimki bir emektir emek saygı duy biraz
1. Partner filan hiç umrumda değil 2.Youtube'den partner alarak da para kazanmakta istemiyorum. 3. Milletin videosunu paylaşıyorum ama iznim var. Yani ortada kaçak bir şey yok.
Ula ben sana emek hırsızımı demiş oldum şimdi. Bende sonuçta bir emek veriyorum izin alıp paylaşıp iznini alıyorum. Buda bir emek ama bize saygı duyan yohh.Kaçak falan önemli değil benim için benimki bir emektir emek saygı duy biraz
Haklısın vallaha ne yoruluyorsundur sen ha
Ula ben sana emek hırsızımı demiş oldum şimdi. Bende sonuçta bir emek veriyorum izin alıp paylaşıp iznini alıyorum. Buda bir emek ama bize saygı duyan yohh.
Hehh şöyle imana gel be çucuğum.Haklısın vallaha ne yoruluyorsundur sen ha
Tariz yapmıştım ama
Hehh şöyle imana gel be çucuğum.
Kendini pıçaklamaya çalışan çocuk ?bendede baya izlenme varmış hiçde uğraşmadım he