AmonRaKaos
Banlanmış Üye
Öncelikle databaseyi paylaşmamdaki amaç Müşterilerime kurdugum için illaki sonunda paylaşılacaktı kendım paylaşmak istedim Client virüssüzdür 14DG İtemler 15dg görünümdür 15dg itemlerde eklidir 125 Skiller + Arabian + birçok şey eklidir Databaseye birçok yerden yenilikler kattım tamamen kendı editimdir 1-2 şey dışında
15DG İtemler sorun cıkartabılır bılgınız olsun C-Sro datası oldugu ıcın 14-15 dg yoktu kendım eklemek zorunda kaldım .
Database Ve Client Link : Files.fm - fast image and document sharing.
Server_Files Data : Files.fm - fast image and document sharing.
Databaseyi kurduktan Sonra SRO_VT_SHARD'a bu kodu okutunuz .
Alıntı degildir Clientin içindeki txt'lerde belirttigim gibi . Resimler Clientin içinde screenshot klasöründe vardır VirüsTotal Koymama gerek yok sanırım .
14-15DG Bugu düzeltilmiştir Buyrun indirip patch attırmanız yeterlidir . Link : Files.fm - fast image and document sharing.
15DG İtemler sorun cıkartabılır bılgınız olsun C-Sro datası oldugu ıcın 14-15 dg yoktu kendım eklemek zorunda kaldım .
Database Ve Client Link : Files.fm - fast image and document sharing.
Server_Files Data : Files.fm - fast image and document sharing.
Databaseyi kurduktan Sonra SRO_VT_SHARD'a bu kodu okutunuz .
Kod:
[COLOR=#333333]USE [SRO_VT_SHARD]DECLARE @Item Varchar(max)SET @Item=[/COLOR]
'[COLOR=#FF0000]ITEM_CH_BOW_14_C_RARE[/COLOR]' [COLOR=#333333]UPDATE _RefObjCommon SET [Service] = [/COLOR][COLOR=#FF0000]1[/COLOR][COLOR=#333333] WHERE CodeName128 = @Item[/COLOR]
Kod:
'[COLOR=#FF0000]ITEM_EU_SHIELD_14_C_RARE[/COLOR]' [COLOR=#333333]UPDATE _RefObjCommon SET [Service] = [/COLOR][COLOR=#FF0000]1[/COLOR][COLOR=#333333] WHERE CodeName128 = @Item[/COLOR]
Kod:
'[COLOR=#FF0000]ITEM_CH_SHIELD_14_C_RARE[/COLOR]' [COLOR=#333333]UPDATE _RefObjCommon SET [Service] = [/COLOR][COLOR=#FF0000]1[/COLOR][COLOR=#333333] WHERE CodeName128 = @Item[/COLOR]
Alıntı degildir Clientin içindeki txt'lerde belirttigim gibi . Resimler Clientin içinde screenshot klasöründe vardır VirüsTotal Koymama gerek yok sanırım .
14-15DG Bugu düzeltilmiştir Buyrun indirip patch attırmanız yeterlidir . Link : Files.fm - fast image and document sharing.
Moderatörün son düzenlenenleri: