GodIsCoking
Aileden
Dün akşam lanet olsun eve giderken döner aldım ilk lokmamda sağ en arkadaki dişim ile onun tam üstündeki dişimle tam ısırdım içimden dedim aha dişim kırıldı o derece acıdı dedim geçer 10-15 dakikaya yok yemin etmiş geçmiyor ro zar zor 1-2 saat içerisinde uyudum sabah ta ezanla beraber kalktım yok yine devam ediyor ağrımaya dedim bu böyle olmaz hemen dişçiye gitmem lazım ve gittim dişçi baktı bende anlattım sonra sağ en arkadaki dişimin altından yani çenemden dokundu acıdı mı dedi evet dedim bende meğerse 20'lik diş sıkıntı çıkartıyormuş 5 gün boyunca antibiyotik kullanacağım yanında ağrı kesici var ama acıyı cehennem azabından , cehenneme giriş seviyesine düşürüyor yani fazla fayda etmiyor dişçi anestezi yaptı 2-3 saat rahatladım sağ taraf uyuşuk bir şekilde süperdi şimdi sizlere soracağım ben bu 5 günde bu ağrı böyle devam ederse kafayı kesin sıyırırım o yüzden yarım saatlik bir saatlik çözümünüz varsa bekliyorum
NOT:Rakı bas diyen olacaktır evde rakı yok ayrıca riske giremem birkaç kişi daha beter oldu falan yazmış nette baktığım kadarıyla
Okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
ya abii küçük parmağı koltuğa dolaba vb. yerlere vurmaktan bile beter ya
NOT:Rakı bas diyen olacaktır evde rakı yok ayrıca riske giremem birkaç kişi daha beter oldu falan yazmış nette baktığım kadarıyla
Okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
ya abii küçük parmağı koltuğa dolaba vb. yerlere vurmaktan bile beter ya