PageMaster
Aileden
İlk 10'a kalan müzikler
Number1
menelan
Benihime
Bumblebee
UrbanMahsen
BixiaYuanjin
Wayward
LosZetas
Moom
Lisra
Lütfen oylamaya katılarak yarışmaya destek veriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bumblebee'nin şarkısı güzelmiş.Klibi beğenmedim illuminati olduğu için.Bu yüzden oyum Benihime'ye.
Bumblebee'nin şarkısı güzelmiş.Klibi beğenmedim illuminati olduğu için.Bu yüzden oyum Benihime'ye.
Bir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
Senin ki mantık evliliği olmuş
Behime Alper mi oluyor
Ahaha cidden güldüm Alper'in şarkısıda 10 numara
Bir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
----------
Behime Alper mi oluyor
Bumblebee'nin müziğini ilk MTA San. 3 yıldır takıldığım bir serverda dinlemiştim. O şarkıyı 1 ay boyunca aramıştım.
Avenged Sevenfold - Nightmare [Official Music Video] - YouTube şarkısı bu.BixiaYuanjin'in videosunda sorun var, link olarak çıkıyor.
kaya dersen memnun olurumBir şarkıda sadece müzik önemli değildir.Benim için klipte önemli.Oy verdiğim kişinin klibi yok ama bence aralarından en iyisi o.Bu yüzden oylama var.Herkes istediğine oy verebilir.
----------
Behime Alper mi oluyor
Ahaha cidden güldüm Alper'in şarkısıda 10 numara
kaya dersen memnun olurum
oyumu sana verdim ben senden iyisi yok yine
BixiaYuanjin'in videosunda sorun var, link olarak çıkıyor.
hangi şarkıyı seçsem bilemedim
Ödül nedir ?
Number1 tabikide
----------
Ödül yok fakat söz vermiyeyim ama bir ara 20 tl ödüllü bir müzik yarışması düzenlemeyi düşünüyorum