basarsapci
Daimi Üye
Arkadaşlar merhaba. 3150 ye bir mid herosu çekmek istiyorum da 3 champ yani Lux, LeBlanc ve Heimerdinger arasında kaldım. Sizce hangisini çekmeliyim? Yardımlarınızı esirgemeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luxda nasıl stun yok stun görevi görüyor işte nerdeyse yetmiyormu sanaLux , farm rahat , başlangıçta birkaç kill alırsan oyunu domine edebilirsin , skill range gayet iyi fakat stun olmadığı için midde bazı champlar zorlayabiliyor
LeBlanc , farm lux kadar rahat değil , 6 olduktan sonra bana göre Leblanc'in midde kesemeyeceği adam yok bir comboyla ölüyorlar zaten fakat Leblanc focus championu yani teamfight esnasında bir kişiyi combonla alırsın fakat geri kalanda zorlanırsın hatta tahminen sonra ölürsün
Heimer , farm açısından çok kullanışlı , middeki adamı domine etmen çok zor olacaktır ( Yanına gelip sana vuranlar dışında ( akali , kassadin vs. ) ,Teamfightta turretlerinin doğru yerlere kurulması ile çok rahat edersin , kısacası heimer eğlence championu bence midde farm avantajını kullanıp karşıdakini outfarm yapabilmelisin
luxda nasıl stun yok stun görevi görüyor işte nerdeyse yetmiyormu sana