PageMaster
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini dinleyin sonra oy kullanacağım ve sizlerden ricam arkadaşlarınız kayırmayın hak edene oy verin
shit:saw: boos neden yok ben ona verecektim oyumu en çok o hoşuma gitmişti
Linkin Park - Lost in The Echo offical klipte vardı ama böyle daha çok seviyorum :spn:Kaya yine anime nereye kadar
Linkin Park - Lost in The Echo offical klipte vardı ama böyle daha çok seviyorum :spn:
bakmadan direk yorum atarsan görmezsin haliyle bu arada ersan allah seni top ede emi 3 kişi arasında kaldım diyebilirim asıl oy vereceğim kişi oylamaya kalamayınca karasız kaldım haliyle :rbk:Bu arada Kaya'nın koyduğu şarkı Linkin Park'ın yeni albümünden. '' Lost in the Echo''
----------
Söylemiş zaten
katılamıyorum senin yüzünden 3kişi arasında kaldım vurucam seni görürsem :spn:Eee yapacak birşey yok
----------
Güncel.Oylamaya katılın lütfen
ne alaka şimdi ? adaletsizlikle herkes hoşuna giden şarkıyı seçiyor.Eurovision'dan daha adaletsiz bir yarışma...
Oyum Kaya'ya.
ne alaka şimdi ? adaletsizlikle herkes hoşuna giden şarkıyı seçiyor.
hani ödül olsa içim yanmaz bu arada oyumu verdim hadi hayırlı olsun
Ah anlasam dertlerini
hani ödül olsa içim yanmaz bu arada oyumu verdim hadi hayırlı olsun
Oylamaya 10 tane bırakmak başlı başına saçmalık.Adam bakıyor.Arkadaşı burda ilk 10'a girmiş ona oy veriyor.Bu yüzden ilk 3 tane bırakıp 1'e düşürmek daha mantıklı.
Bu şarkıların hepsini kim dinledi sizce ?
ben dinledim üstelik oylamada samimi olduğum 2kişi var ancak oyumu onlara vermedim umarım diğerleride öyle yapıyordur:spn:Oylamaya 10 tane bırakmak başlı başına saçmalık.Adam bakıyor.Arkadaşı burda ilk 10'a girmiş ona oy veriyor.Bu yüzden ilk 3 tane bırakıp 1'e düşürmek daha mantıklı.
Bu şarkıların hepsini kim dinledi sizce ?
Herkes tarafsız bakamıyor olaya.
ben dinledim üstelik oylamada samimi olduğum 2kişi var ancak oyumu onlara vermedim umarım diğerleride öyle yapıyordur:spn:
Ne kadar indirirsen o kadar arkadaşların girme ihtimali azalır.Tabi bu senin yarışman
Bir ara 50 tl ödüllü müzik yarışması yapmayı düşünüyorum fakat tabi haliyle direk müziğide kendim seçmeyi düşünüyorum fakat ona bile çekiniyorum gidip birisi kazanıcak arkadaşı işte kayırdı felan diyicek kişi çok var biliyorum
----------
İlk 3 e kalıncada herkes arkadaşına vermicek mi?