aligelturan
Aileden
Beyler içimde bi 80 cap özlemi var o yüzden herkez 80 cap iken isroda çektiği resimleri koyabilirmi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben warior skillerini wizzardda (staff ile) kullanmaya çalışırdımah ah silkroadın sitesine girdiğimde cerberusn ilk resmini görmüştüm bu ne la demiştim araştırmıştım eu gelmişti str wizard açmıştım kuzenle kasmıştık ah ne günlerdi
ah be ne günlerden ümit abiye falan söyriyelim yöneticilere 80 cap bi sw açsınlar aça saçma olmucak 80 capta isro neyse öyle bi sw açsalar çok tutulur bence millet 80 cap özlemi çekiyo
----------
öyle bi sw açıcaklarki isronun 80 capının aynısı olucak mapları bile silicekler
Yaz aylarında o zaman Edirne - Uzunköprüye giderdik orda ideal66 , yaglencila , bayby_lee falan hep beraber oynarlardı , sahipleri 40+ yaşındaydı internet cafenin sahipleriydi internette buldum bu fotoğrafı
Troy serverından epey kişi vardı o zamanlar bilenler bilir JUDOKAN27 falan hep uzunköprüdeydi çok görmüşlüğüm oldu onları oynarken
Troydaydı o adamlar jodakan27 mesut hocamdı galiba kendisi
evet beden hocasıydı bizim arkadaşların okulunda
arkadaş anlatıyo ''milleti sıraya geçiridi biz hocayla falan silkroad muhabbeti yapardık''
Aynen beden hocasıydı.110 captayken elinde sun bow vardı 10 dg . Bizim union masteriydi guildinin adını unuttum ama iyi hunter thief kavgası yapardık
O hayranıyım dediğin adam Tibette oynuyordu heralde son pvp yaptığı kişi (__Mua__) bizim arkadaştıdaİsrodan değil ama oynadıgım bi swden atayım kapandı server reklama girmez saten yazıda yok
Şu adamında hayranıyım saten resimlerdede onun yolundan gitmeyi çalışıyorum 80 cap swlerde 10 kişiye tek giriyor adam beni tanıyanlar Glavie-Blade hastalıgımı bilir