cerkez175
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Ağu 2016
- Puanı
- 11
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
9 Seviye FULL Köyümü Ve 4 Seviye FULL İnşaatçı Üssünü Satıyorum
Köyde İsim Değiştirme Mevcuttur
9575 taş mevcuttur Taşların fiyatı sadece 250 260 tl civarı ona göre köye teklif verirseniz sevinirim
Bursa içi elden alışveriş olabilir
Diğer türlü havale, eft vs. şeklinde alışveriş olacaksa PARAYI ALMADAN HESABI HİÇBİR ŞEKİLDE VERMEM BOŞUNA ARAMAYIN!!
Arkadaşlar Köy satılana kadar aktif bir şekilde oynuyorum elimden geldiğince taş kasıp geliştirmeye çalışacağım
Güvence konusuna gelince 2 kişiyle alışverişim oldu birine 9 Sev eski köyümü diğerine 9 Sev klanımı sattım
Onlarla yaptığım Whats app konuşmaları gönderdikleri dekontların fotoğrafları kendi numaraları sosyal medya hesaplarını verebilirim
Kısacası her türlü güvenceyi sağlarım
Fiyatta Pazarlık Olur !
İletişim İçin 05444179764 ara veya Whats app yaz
- - - Güncellendi - - -
+++++ Güncellendi !!!
9 Seviye FULL Köyümü Ve 4 Seviye FULL İnşaatçı Üssünü Satıyorum
Köyde İsim Değiştirme Mevcuttur
9575 taş mevcuttur Taşların fiyatı sadece 250 260 tl civarı ona göre köye teklif verirseniz sevinirim
Bursa içi elden alışveriş olabilir
Diğer türlü havale, eft vs. şeklinde alışveriş olacaksa PARAYI ALMADAN HESABI HİÇBİR ŞEKİLDE VERMEM BOŞUNA ARAMAYIN!!
Arkadaşlar Köy satılana kadar aktif bir şekilde oynuyorum elimden geldiğince taş kasıp geliştirmeye çalışacağım
Güvence konusuna gelince 2 kişiyle alışverişim oldu birine 9 Sev eski köyümü diğerine 9 Sev klanımı sattım
Onlarla yaptığım Whats app konuşmaları gönderdikleri dekontların fotoğrafları kendi numaraları sosyal medya hesaplarını verebilirim
Kısacası her türlü güvenceyi sağlarım
Fiyatta Pazarlık Olur !
İletişim İçin 05444179764 ara veya Whats app yaz
- - - Güncellendi - - -
+++++ Güncellendi !!!
Son düzenleme: