___KaN___
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 1
KingHonor ve Yönlendirme kısımlarını gördük şimdi bu terimleri açıklayalım.
Yönlendirme:
Öneren kişi anlamına gelir.
KingHonor:
KingHonor sayesinde Skill Hesaplama ve Quest Helper bölümleri açılıyor.
Nasıl KingHonor Kazanırım?
Mesala benim SROKing ID'm "silkroadmax" ve levelim "90". Ben arkadaşıma Yönlendirme (Öneren kişi anlamına geliyor) kısmına "silkroadmax" yazmasını söylüyorüm, çünkü ben önerdim. Oda öyle yapıyor ve "silkroadmax" yazıyor. 2 Saatte botu kullanıyor.Bu sayede ben levelim 2 katı KingHonor alıyorum.2 Saatten sonra 3 katına bile çıkabiliyor.
Kazandığımız KingHonor'lar ilerde Skill Hesaplama ve Quest Helper olarak bize dönüyor.
NotGaliba gold takasıda oluyormuş ama yalan olabilir)
[TAMAM]Yönlendir kısmına yazcak birşey bulamayanlar "nabersin1" yazabilir.[/TAMAM]
Yönlendirme:
Öneren kişi anlamına gelir.
KingHonor:
KingHonor sayesinde Skill Hesaplama ve Quest Helper bölümleri açılıyor.
Nasıl KingHonor Kazanırım?
Mesala benim SROKing ID'm "silkroadmax" ve levelim "90". Ben arkadaşıma Yönlendirme (Öneren kişi anlamına geliyor) kısmına "silkroadmax" yazmasını söylüyorüm, çünkü ben önerdim. Oda öyle yapıyor ve "silkroadmax" yazıyor. 2 Saatte botu kullanıyor.Bu sayede ben levelim 2 katı KingHonor alıyorum.2 Saatten sonra 3 katına bile çıkabiliyor.
Kazandığımız KingHonor'lar ilerde Skill Hesaplama ve Quest Helper olarak bize dönüyor.
NotGaliba gold takasıda oluyormuş ama yalan olabilir)
[TAMAM]Yönlendir kısmına yazcak birşey bulamayanlar "nabersin1" yazabilir.[/TAMAM]