• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Agar.io'da Arkadaşlarınızla Aynı Servera Girme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMLEGEND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IMLEGEND

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
152
maxigamebanner1.png

maxayrac3.jpg

Uzun zamandır bu konuda oynayan arkadaşlar dert yandı. Web tabanlı oyunlar arasında üst sırayı dağıtan oyun, agar.io‘yu arkadaşlarınızla oynayabilmek için yapmanız gerekenler:

İlk adım: Arkadaşlar farklı programlar indirmenize hiç gerek olmayan bu adımda; Agar.io’nun anasayfasına geliyoruz. Playyazısının yanındaki Ayarlar işaretine tıklıyoruz. Öncelikle oradan oynamak istediğimiz serverımızı seçiyoruz. Turkey, Europe gibi.
am8w1y.jpg

İkinci adım: Daha sonra başka hiçbir şeye dokunmadan, tekrar agar.io’nun anasayfasında F12 tuşuna basıyoruz. Ekranımızın aşağısında bir bölüm açılacak.

25quntc.jpg

Üçüncü adım: O bölmelerde bulunan anabaşlıklardan olan Console yazısına tıklıyoruz. Onun alt kısmında yazan, Connecting to ws://37.187.163.131:1505 (Örnek verdiğimiz rakamlar sizde değişik olacaktır. Merak etmeyin) ws://37.187.163.131:1505bu kısmı kopyalıyoruz.

Dördüncü adım: Kopyaladığımız o ipyi connect (“ws://37.187.163.131:1505”) haline getiriyoruz. Daha sonra bizle girmek isteyen arkadaşımıza son haldeki connect (“ws://37.187.163.131:1505”) ipyi atıyoruz.

[TABLE="width: 900"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Beşinci adım: Arkadaşımızda play’in yanındaki ayarlardan, girmek istediğiniz severı seçiyor ve F12‘ye basıyor. Daha sonraconnect (“ws://37.187.163.131:1505”) olan son haldeki ipyi, sizden alıyor ve Console kısmındaki Mavin Ok’un yanındaki boşluğa bunu yapıştırıyor ve entera basıyor. Sağ üsteki LeaderBoard‘tan aynı serverda olduğunu öğrenebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOKTA: Aynı ip üzerine bir çok server olabiliyor. O yüzden ilk seferde denk gelemeyebilirsiniz. Sürekli son haldeki ipyi yazıp enterlamanız gerekmektedir. Son olarak eğer arkadaşınızın girdiği server dolduysa, biri çıkana kadar giremeyebilirsiniz. Kısa bir süre alabilir bu işlem.

Aynı modem ip si üzerinden çoklu giriş engellenmiş sanırım farklı pclerden bayağı bi denedik aynı serveri tutturmayı ama sonuç vermedi.Bu konuda varmı bir çözüm ?

Aynı modem ip si üzerinden çoklu giriş engellenmiş sanırım farklı pclerden bayağı bi denedik aynı serveri tutturmayı ama sonuç vermedi.Bu konuda varmı bir çözüm ?

Chrome ve Mozilla Firefoxta Zenmate isimli bir eklenti var proxy görevi gören ve çok güzel çalışan onunla giriş yapabilirsiniz muhtemelen.

Geri