- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
Açıklama :
AgBot'un başlangıç ve kurulum ayarlarına aşağıda resimleri takip ederek öğrenebilirsiniz.
1.Adım : Libraryfiles ve Ocx Dosyaları
http://turbobit.net/7p1nb5xgtfkx/libraryfiles.exe.html
Agbotun kendi kendine kapanması ve botun ilk kullanımda açılmamasının(error 339) sebebi gerekli dll. ve ocx. dosyalarının kayıt edilmemesidir.Şimdi öncelikle libraryflies ı kuralım ve ardından ocx dosyalarını kaydedelim.
1.LibrayFiles
2.Adım : Silkroad İle Bot Bağlantı Yöntemleri
Su an silkroad ile bot arasındaki bağlantıyı sağlamanın iki yolu vardır.Birincisi mediapacther , ikincisi ise rumata loader dır.Şimdi size bu ikisinin farklılıklarını anlatacağım.
1.Eğer mediapacther kullanırsanız her pacth geldiğinde mediapacther ı geri almak ve pacthten sonra geri uygulmaka durumunda kalırsınız.Eğer loader kullanırsanız media.pk2 üzerinde bir değişiklik yapmadığınızdan hiç bir şeyi geri lmak zorunda kalmazsınız.
2.Eğer mediapacther kullanırsanız çift çar açmak için iki tane silkroad klasörü açmak zorundasınız ancak rumata laoder da böle bir sorunumuz yok.
1.MediaPacther
Bunu yapmak için öncelikle "MediaPatcher.exe" yi Silkroad klasörüne atmalısınız ve orada "Media.Pk2" dosyanın bulunduğundan emin olun.Ve dosyayı çalıştırıp aşağıdaki resimleri izleyin.
3.Adım : SrProxy Ya Da nuConnector Kullanarak Botu Başlatma
Başlıktaki programları yeni duyan arkadaşlar için söylüyorum.Botu çalıştırmak için öncesinde NuConnecter çalıştırmanız lazım.Ancak NuConnecter a alternatif olan SrProxy kullanabilirsiniz.Ben size ikisinide anlatacağım.
Önemli Not : SrProxy NuConnecter'a göre daha az dc durumunu azaltması sebebiyle popülerdir.
1.nuConnector Kullanarak Başlatma
[*=center]Öncelkle "nuConnector" ı çalıştırın.
[*=center]nuConnector 'da "Listeninig for bot connection" yazı çıkınca agbotu çalıştırın.
[*=center]nuConnector 'da "Listeninig for sro_client.exe" yazı çıkınca silkroad çalıştırın.
2.SrProxy Kullanarak Başlatma
[*=center]Öncelkle "SrProxy" ı çalıştırın.
[*=center]SrProxy 'de En önemli nokta "RevBot compatiblity" i işaretliyoruz.Resimde 1 ile gösterdim.
[*=center]SrProxy'de Ardından start diyoruz ve sırasıyla agbot ve oyunu çalıştırıyoruz.
Videolu Anlatım