HeLLScOrPioN
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Nis 2009
- Puanı
- 1
- Öncelikle Agbot Klasörüne girip Config - Config1- Script e girip Oradaki Dosyasını default.lst Siliyoruz sonra Oyuna girip Aşağıdaki Resimlerden Yararlanarak Scriptimizi Yapıyoruz
- Agbotu Açıp Script e Tıklıyoruz
- Numaralı yerdeki Clear//Cancel e Tıklıyoruz
- Burda Scripte isim Verebiliriz
- Bu Kısıma Tıklamamız Lazım Oyunda Yardımcı oLucak
- Daha Sonra Sonra Return Çektiğimizde Doğduğumuz Yere Gitmemiz Gerekior(Return Çekseniz Daha iyi) Sonra Gitmek İstediğiniz Npc'ye Giderken 5 Saniyede bir F8 e Tıklayıp Kordinatları Göstermemiz Lazım
- Npc'ye Geldiğimizde Stop Walkinge Tıklıyoruz Sonra npC'ye Girip Script e Geri Dönüp Resimdeki 1 Nolu Kısmın Çıktığına Bakın Çıkması Gerekior Ben BlackSmithe Gittim ilk Repair all İtem e Tıklıyoruz (2)
- Daha Sonra Close Storeye Tıklayıp Pencereyi Kapatmasını Sağlıyoruz(Bunu Atlarsanız Charınız Npc'ye Bakior Ama Hala yürüor Die Gözükür dikkat Edin)
- Sonraki Npc oLarak Herbaliste Gidiyorum gidene Kadar F8 e Basıyoruz Tabiki 5 saniyede Bir
Herbaliste Geldiğimizde Stop walking e Tıklıyoruz Daha Sonra Herbaliste Tıklayıp Sell unuseful stuff a Tıklıyoruz. Sonra Pot Alma Kısmına Geldi Sıra [Boş bi Servera Girdiim için para olmadığından pot alamadım ama burdan anlatıyim] Kullanıcağınız Pottan 1 Tane Alıp çantanıza Koyun Item Kısmında ismi Beliricek Sonra Adetini Belirleyip Buy item e Tıklıyoruz İşlem Bittikten Sonra Close Store'ye Tıklıyıp İşimizin Bittiğini Gösterioruz
- Sonraki Npc'miz Banka Strogeye Gidene Kadar F8 e Basioruz 5 saniyede Bir
- Npc'ye Geldiğimizde Stop Walking'e Basıyoruz Daha Sonra Bankaya Tıklıyoruz Scriptten Store item in storage'ye Basıp İtemleri Bankaya Atmasını Sağlıyoruz [Hangi İtemlerin Bankaya atılıcağını Config Kısmından Item Select'ten Ayarlayabiliriz] İtemleri Bankaya Koydurduktan sonra Close Storeye Basıp işimizi Bitiriyoruz
- Daha Sonra Kasma Yerine Gidene Kadar F8 e Basıyoruz Yine 5 Saniyede bir
Kasma Yerine Vardığımızda Stop Walking e Tıklıyoruz Daha Sonra Start Bot'a basıyoruz (İsteyen Auto Party Sekmesinede Tıklayabilir Otomatik Partye Girmesi için) En Son oLarakda Save Ye Basıyoruz
- Ve Agbot'a Gelip Start Walkscript'e Tıklıyoruz Ve Bitmiştir Sonunda
Return Veya Öldüğümüzde Bu Yaptığımız Scpriti Kullanıcaktır
Teşekkür Rep Ne isterseniz
DeSwa Yada DeepBlue Bakıp Biras Düzenleme Yaparlarsa Güzel olur iLk Paylaşımımda Düzgün oLmamış oLabilir
Moderatörün son düzenlenenleri: