_HüKüMDaR_
Aileden
[BILGI]Arkadaşlar AgBot'a bildiğiniz üzere yeni kurulum sistemi getirildi Legend V ile birlikte.Bu konuda size yeni sistemde botu nasıl kuracağınızı anlatan bir video hazırladım.Aşağıdaki videodan izleyerek yeni kurulumu yapabilirsiniz.Videodakileri yaptıkran sonra nuconnector914 veya 915 ikiside olabilir silkroad klasörü içinde mevut ikiside istediğinizden açabilirsiniz,
agbot ve silkroad olarak işleme devam edin.Videoyu tam ekran olarak izleyin.[/BILGI]
[HATA]Denenmiştir ve sorunsuz çalışıyor bot.Çok uğraştım sabrınız için teşekkür ediyorum.Anlamadığınız ne varsa çekinmeden sorun lütfen...[/HATA]
[TAMAM]Videolu anlatımda bana yardımcı olan DeepBlue,TRANCER ve The_Myth nickli arkadaşlarıma/abilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...[/TAMAM]
İyi forumlar...
Videolu Anlatım:
[WEGAME]newfile-avi[/WEGAME]
Resimli Anlatım:
Evet akadaşlar videolu anlatımdan sonra resimli anlatımda ekliyorum...
[TAMAM]Ve son Arkadaşlar kurulumu yaptıktan sonra nuconnector914 veya Srproxy/AgBot ve Silkroad adımlarını izleyin.Botunuz sorunsuz olarak çalışacaktır son resimde de bağlantı sorununun olmadığını gösterdim.Çok uğraştım arkadaşlar.Bol eğlenceler...:dnc:
[/TAMAM]
İyi forumlar...
Son düzenleme: