Zetain
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Ara 2016
- Puanı
- 65
Akatsuki Organizasyonu
Herkese merhaba, elbette bu güzel macerayı sizler gibi bende kaçırmayacağım. Belki solo belki de 5-10 kişilik arkadaş grubumuzla katılacağız. Herhangi bir guilde katılmayı düşünmüyorum, elbette ki Akatsuki Organizasyonu da bir guild değil. Tabii, ilerleyen zamanlarda olabilir, neden olmasın? Şuanlık tek amacım, amacımız; tamamen Thief olup, Caravanlara geçit vermemek. Eğlence amaçlı oynayacağım, oynayacağız anlayacağınız. Thief olup, benimle ya da bizimle eğlenmek isteyen arkadaşlar konu altından mesaj bırakabilirler ya da bana ÖM gönderebilirler. TS3 ya da Discord kullanımı ne yazık ki şart. Yani en azından Job'a çıktığımızda iletişim gerekli olduğu için o anlarda şart.
Akatsuki Organization
Greetings community! I will not miss this beautiful adventure like you of course. Maybe solo maybe we will join with a group of friends of 5-10 people. I do not consider joining any guild and of course Akatsuki Organization is not a guild. Maybe later, why not? Our aim is; We will not give way to caravans. We will play for fun. Who want to have fun with me or with us, can leave a message under the topic or they can send me a PM. Requirements: TS3 or Discord cuz we need communication when we go out to Job. Thanks.
Click to join Discord channel.
Click to join Discord channel.
Not: Logo, Header, PSD tamamıyla DJITeX Network(tarafıma) aittir. Daha önce görmüş olabilirsiniz, doğrudur. Bana ait olduğu için kullanmakta bir sakınca görmedim. Bu konu hakkında yorum atacak olan arkadaşlara kendilerini boşuna yormamaları adına bu notu bırakıyorum. Teşekkür eder, esenlikler dilerim.
Son düzenleme: