Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Tuncay AKKAŞ -
Doğum Tarihi : 15.02.1991 -
Yaşadığı Şehir : İstanbul -
Memleket : İzmir -
Meslek : Polis -
Tuttuğu Takım : Beşiktaş -
Burcu : Kova -
Hobileriniz : Genelde aksiyon içerikli aktiviteler. -
Fobileriniz : -
Forumdaki İlk Nick'i : İlk açtığımdan beri Akkas64 -
Silkroad İle Tanışması : İlkokulda okul çıkışı gittiğim internet kafede yeni oyun gelmiş diye heyecanla haber yetiştiren arkadaşlarımın baskısı
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Silkroad'ı takip etmek ve ilgi alanıma giren konularda üyelere yardımda bulunma amacıyla kullanıyorum. -
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Biraz aceleye geldi ama bir önemi olduğunu düşünmüyorum. -
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Küfür içerikli konuşmalar ve CAPSLOCK açık yazılan yazılar -
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Genelde Koşu ve vücut geliştirme üzerine çalışıyorum, mesleki ve sosyal çevreme uyum sağlamak amacıyla. -
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Kemal SUNAL insanları güldürebilmenin zor bir iş olduğunu düşünüyorum ve bunu çağımızdaki stand-up olarak anılan komedyenlerin beceremediği tarzda, argoyu az kullanarak yaptığı için. -
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Duygusal slow müzikler dinlerim, Karmate-Nayino -
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : İznim olduğu sürece İzmire gitmeyi tercih ediyorum. -
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Tabiki Venedik -
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Oldukça beyfendi ilk üye olduğum günden beri göz önünde takip ettiğim birisi -
Terk-i Diyar : Forumun delikanlısı -
The Bright : Aklıma sadece şu an kullandığı nicki çok aradığı günler geliyor -
Ruthless : İmza beğenmeyen adam -
KaRa : -
Saint :
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Kısmen biliyorum Kuru fasulye-pilav-menemen-makarna -
En sevdiğiniz renk ? : Siyah -
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : Karmate-Nayino bende farklı duygular uyandırıyor, nedenini bilmiyorum -
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Polis olmak tabikide -
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Ailemin yanı -
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem tabiki -
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır, hiç sevmem.. -
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Fit, Dalgalı saç, Kumral -
Benzetildiğiniz biri var mı ? : İbrahim Toraman -
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Asla! -
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Göl kenarında bir evim olsun, emekliye ayrılmış olayım. Evimin önünde bir bahçem olsun ve kendi ev ihtiyaçlarımı kendim giderebileyim. Ve yanımda olmazsa olmazım eşim olsun. -
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Oldukça samimi bir iletişim şeklimiz var, cana yakın insanlarla arkadaslık kurarım zaten bu yüzden fazla arkadaşım yok. -
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Hz.Muhammed(s.a.v.) tabiki. -
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Oldukça olumlu forum içi kaynaşma için ilaç gibi bir sistem.
Doğum Tarihi : 15.02.1991 -
Yaşadığı Şehir : İstanbul -
Memleket : İzmir -
Meslek : Polis -
Tuttuğu Takım : Beşiktaş -
Burcu : Kova -
Hobileriniz : Genelde aksiyon içerikli aktiviteler. -
Fobileriniz : -
Forumdaki İlk Nick'i : İlk açtığımdan beri Akkas64 -
Silkroad İle Tanışması : İlkokulda okul çıkışı gittiğim internet kafede yeni oyun gelmiş diye heyecanla haber yetiştiren arkadaşlarımın baskısı
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Silkroad'ı takip etmek ve ilgi alanıma giren konularda üyelere yardımda bulunma amacıyla kullanıyorum. -
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Biraz aceleye geldi ama bir önemi olduğunu düşünmüyorum. -
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? : Küfür içerikli konuşmalar ve CAPSLOCK açık yazılan yazılar -
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Genelde Koşu ve vücut geliştirme üzerine çalışıyorum, mesleki ve sosyal çevreme uyum sağlamak amacıyla. -
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Kemal SUNAL insanları güldürebilmenin zor bir iş olduğunu düşünüyorum ve bunu çağımızdaki stand-up olarak anılan komedyenlerin beceremediği tarzda, argoyu az kullanarak yaptığı için. -
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Duygusal slow müzikler dinlerim, Karmate-Nayino -
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : İznim olduğu sürece İzmire gitmeyi tercih ediyorum. -
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Tabiki Venedik -
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Oldukça beyfendi ilk üye olduğum günden beri göz önünde takip ettiğim birisi -
Terk-i Diyar : Forumun delikanlısı -
The Bright : Aklıma sadece şu an kullandığı nicki çok aradığı günler geliyor -
Ruthless : İmza beğenmeyen adam -
KaRa : -
Saint :
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Kısmen biliyorum Kuru fasulye-pilav-menemen-makarna -
En sevdiğiniz renk ? : Siyah -
En sevdiğiniz şarkı ve nedeni ? : Karmate-Nayino bende farklı duygular uyandırıyor, nedenini bilmiyorum -
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Polis olmak tabikide -
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Ailemin yanı -
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Annem tabiki -
Hayvan besliyor musunuz ? : Hayır, hiç sevmem.. -
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Fit, Dalgalı saç, Kumral -
Benzetildiğiniz biri var mı ? : İbrahim Toraman -
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Asla! -
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Göl kenarında bir evim olsun, emekliye ayrılmış olayım. Evimin önünde bir bahçem olsun ve kendi ev ihtiyaçlarımı kendim giderebileyim. Ve yanımda olmazsa olmazım eşim olsun. -
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Oldukça samimi bir iletişim şeklimiz var, cana yakın insanlarla arkadaslık kurarım zaten bu yüzden fazla arkadaşım yok. -
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Hz.Muhammed(s.a.v.) tabiki. -
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Oldukça olumlu forum içi kaynaşma için ilaç gibi bir sistem.