Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yurtta elektrik elektronik okuyan çocukları gördükçe hallerine acıyorum, yazık laElektrik elektronikmi yoksa bilgisayar muhendisligimi mantikli turkiye sartlarina ve gelecege baktigimizda aradan soruyu bi soriyim dedim
Anadoludan mı gittin meslek lisesimi ?Yazarak anlaşılacak şeyler değil bunlar pek YouTube'dan videolara göz atarsan daha iyi olur senin için. Ek olarak bilgisayar mühendisliği okumak istiyorsan sana üniversitede zaten bunu öğretecekler şimdiden kafanı şişirme istersen. Ben de okuyorum ordan biliyorum
Anadolu öğretmenden gittim ben Şu an için biraz ara verdim kendi kanalımaAnadoludan mı gittin meslek lisesimi ?
Bu arada abi hayranınım minecraftı sevdiren insansın noldu videolara devam mı
Bizim yurtta elektrik elektronik okuyan çocukları gördükçe hallerine acıyorum, yazık la
Anadolu öğretmende sayısal gibi bölümler var mı syısal okuyarak fln mı gittin
Anadolu öğretmenden gittim ben Şu an için biraz ara verdim kendi kanalıma
Ne güzel işte arkada bot kasarken kod yzPcye gore daha zevkli emin ol oturup 10 saat kod yazamam
Tamam gel üniversiteye eminim zevk alacaksın Hatta sınavlardan sonra harçlık bile verirler belki Tercih meselesi tabi.Pcye gore daha zevkli emin ol oturup 10 saat kod yazamam
Anadolu lisesi gibi bizde de var sayısal eşit ağırlık falan sayısaldan gittim ben.Anadolu öğretmende sayısal gibi bölümler var mı syısal okuyarak fln mı gittin
Bende anadolu lisesindeyim sayısal okuyup gitmeyi düşünüyordum ama meslek lisesine gidip ordan daha kolay zannediyordum senin gibi biri bana örnek olup yol gösterirse daha iyi olur şuan meslek lisesinden gidipte universite okuyan görmedim arada mesaj atarım olur mu
Tamam gel üniversiteye eminim zevk alacaksın Hatta sınavlardan sonra harçlık bile verirler belki
----------
Anadolu lisesi gibi bizde de var sayısal eşit ağırlık falan sayısaldan gittim ben.
Tamam gel üniversiteye eminim zevk alacaksın Hatta sınavlardan sonra harçlık bile verirler belki Tercih meselesi tabi.
----------
Anadolu lisesi gibi bizde de var sayısal eşit ağırlık falan sayısaldan gittim ben.
Bende anadolu lisesindeyim sayısal okuyup gitmeyi düşünüyordum ama meslek lisesine gidip ordan daha kolay zannediyordum senin gibi biri bana örnek olup yol gösterirse daha iyi olur şuan meslek lisesinden gidipte universite okuyan görmedim arada mesaj atarım olur mu
Sen bilirsin yani İstediğin yere git de neresi olduğu önemli değil zaten. Ben de görüyorum arada m.t.o.k. lara falan gidenleri.Popom terler benim 10 saat oturursam
----------
Ben cok gordum nasil gormedin
İstediğin zaman mesaj atabilirsin elimden geldiğinde yardımcı olurum :'(Bende anadolu lisesindeyim sayısal okuyup gitmeyi düşünüyordum ama meslek lisesine gidip ordan daha kolay zannediyordum senin gibi biri bana örnek olup yol gösterirse daha iyi olur şuan meslek lisesinden gidipte universite okuyan görmedim arada mesaj atarım olur mu
Şimdi karabük üniversitesi ile sakaryanın puanlarına bakıyordumda IÖ noluyor M.T.O.K u biliyorumda IÖ biliyormusun
Sen bilirsin yani İstediğin yere git de neresi olduğu önemli değil zaten. Ben de görüyorum arada m.t.o.k. lara falan gidenleri.
İstediğin zaman mesaj atabilirsin elimden geldiğinde yardımcı olurum :'(
İkinci öğretim İÖ, yani okula öğleden sonra gidiyorsun genelde 5 oluyor burada. Birinci öğretimden farkı, harç veriyorsun birinci öğretimde harç yok. Bir de ikinci öğretimin puanları biraz daha düşük oluyor.Şimdi karabük üniversitesi ile sakaryanın puanlarına bakıyordumda IÖ noluyor M.T.O.K u biliyorumda IÖ biliyormusun
MTOK ve IÖ nerdeyse sınava girmeden alıyorlar Hiç youtubeden takip ettiğin birinin videoları varsa atarmısnı ?
İkinci öğretim İÖ, yani okula öğleden sonra gidiyorsun genelde 5 oluyor burada. Birinci öğretimden farkı, harç veriyorsun birinci öğretimde harç yok. Bir de ikinci öğretimin puanları biraz daha düşük oluyor.
MTOK ve IÖ nerdeyse sınava girmeden alıyorlar Hiç youtubeden takip ettiğin birinin videoları varsa atarmısnı ?
320 ne ki alla alla benim puan anlayışım mı değişik ki320 mf4 yapmadan giremem marmaraya sence sinava girmedenmi aliyolar
320 ne ki alla alla benim puan anlayışım mı değişik ki