IMLEGEND
Aileden
Çaylak Eğitimi 1 (Ana):
1 oyun tamamla [3 oyuncu] : Açılmışlar odalardan veya kendiniz bir oda kurup oyunu başlatınız. Oyunun sonuna kadar çıkmazsanız oyun bitiminde göreviniz tamamlanır.
Çaylak Hediyesi:
Çaylak paketi aç : Zula>Eşyalar>3.bölüme gelmiş olan 1 lvl paketi açtığınızda görev tamamlanır.
İlk Leş (Ana):
1 oyunda 1 adam öldür [3 oyuncu]: Bir odaya girip oyuna başlayınız ama dikkat etmeniz gereken bir şey var odada 3 oyuncu veya daha fazla kişi olmalı yoksa görev tamamlanmaz. Girdiğiniz odada 1 kill aldığınızda oyun sonu göreviniz tamamlanır.
Sevgili Yoldaş:
1 panpa ekle : Arkadaş listenize 1 kişi eklediğinizde görev tamamlanır. Odada ekleyeceğiniz kişiye sağ tıklayıp panpa ekle derseniz ve karşı tarafta kabul ederse arkadaş listenize eklenmiş olur.
Yoldaşa Hediye:
Posta yoluyla bir panpana[panpa hediye paketi] gönder : Zulanıza gelmiş olan paketi mail yoluyla bir arkadaşınıza gönderirseniz görev tamamlanır. [ şuanda bu görev inaktiftir. ]
Takımı Koru 1 (Ana):
1 oyunda 1 asist yap [3 oyuncu]: 1 adam öldür göreviyle her şey aynı sadece bu sefer killi alan siz değil bir başkası olup sizin de ona yardım edip asist almanız gerekiyor.
Klas Hobi:
Asker listesini bir kez rasgele değiştir:
Resimde de gördüğünüz gibi sol üstte Asker Listesi yazıyor tıklayınız, açılan sayfada kullanmadığınız birini listenizden kaldırıp yerine en sonda bulunan Ciciş'i koyup tamam dediğinizde görev tamamlanır.
Çağlak Eğitimi 2 (Ana):
2 Oyun tamamla [3oyuncu]: 2 maç tamamladığınızda kazanmanız önemli değil hem göreviniz tamamlanacak hem de atölye seçeneği aktif olacak. Atölyede + basabilir , modifiye , saflaştırma ve birleştirme gibi seçenekleri kullanabilirsiniz. Oyun rehberleri bölümünde atölye resimli anlatım bulunmaktadır.
Büyüyen Asker (Ana):
1 oyunda 2 kişi öldür: Yine bir odaya girip maça başlıyoruz 2 kill aldığımızda hem görev tamamlanır hem de uzun online süresi açılır.
Silah geliştir:
Atölyede ana silahınızı 1 kere geliştirirseniz görev tamamlanır. Resimli rehbere gitmek için burayatıklayınız.
Silah geliştirme görevleri silahınız son levele gelene kadar devam etmektedir.Svy 1 yap , svy 3 yap diye gider.
Madalya al:
Uzun online süresi ödülü ilk kez aldın:
Resimde gördüğünüz gibi sağ taraf geri sayım bulunmaktadır, geri sayım bittikten sonra tıklayıp ödülünüzü alırsanız görev tamamlanacaktır.
Kıyafet geliştir:
Atölyede bir zırh geliştir: Silah yaptığımızın aynısını yapıyoruz. Resimli anlatım için buraya tıklayınız.
Takımı koru 2 (Ana) :
1 oyun 2 asist yap: Bir odaya girip maça başlayınız amaç kill almak değil kill alan kişiye yardım etmektir buna asist denir. 2 asist yaptığınızda oyun sonu görev tamamlanır.
İlk Zafer(Ana):
1 maç kazan: Yine aynı şekilde maça giriyoruz oyun sonuna kadar bekliyoruz ama bu sefer kaybedince görev tamamlanmaz kazanmanız gerekiyor.
Şanslı Sayı:
Bünlük giriş yap ekranında numara tahmin et: Geri sayımın yanındaki üzerinde her gün yazan takvime tıklıyoruz, açılan ekranda sol tarafta yarının tahmini yazıyor oradan her hangi bir numarayı seçip tamam derseniz görev tamamlanır.
Şapka geliştir:
Atölyede bir kez şapka geliştir: Silahta yaptığımızın aynısı yapıyoruz. Rehber için buraya tıklayınız.