IMLEGEND
Aileden
Merhaba ,
Sizlere yeni güncelleme ile gelen Tasarım Listesini anlatacağım.
Tasarım Listesi nerededir ?
Atölye > Saflaştırma > Büyüteçe tıklayınız
Tasarım Listesi 2 'ye ayrılıyor ;
- Silah Tasarımı : Silahı elde edebilmek için gereken parçaları gösterir.
- Malzeme Tasarımı : Silah tasarımındaki parçaları yapabilmek için gereken malzemeleri gösterir.
NOT : Silah yapabilmek için Saflaştırmanın 6 Lvl olması gerekiyor.
Tasarımları nerede bulabilirim ?
Tasarımları marketten G Para karşılığında alabilirsiniz.
Malzemeleri nereden bulabilirim ?
Kıyamet Modu sonunda yere kutular düşer o kutulardan gerekli malzemeleri elde edebilirsiniz.
İlk önce Titanyum , Anti Alev , Karşı Madde , Nanofrit ve Elektro Kristal tasarımlarını yapmanız lazım çünkü onlar olmadan diğer parçaları yapamazsınız.
Saydığım 5 parçayı yaptıktan sonra o parçalarla ;
ArkaGörüş
Horoz
Tahliye Düzeneği
Ateşleme Pini
Cephane Ağzı
Güvenlik
Dipçik
ÖnGörüş
Tetik
Namlu Ağzı
Mermi Yuvası
Cephane Aleti
Nişangah
Cephane Yer.
Cephane Bes.
yapacaksınız. Daha sonra Silah elde etmek için geriye 2 adım kalıyor.
1. Adım ;
Cep.Besleme Üni. , Silah Çerçeve Ünitesi , Dürbün Üni. , Fünye Ünitesi , Silah Namlu Ünitesi ve Silah Çerçeve Ünitesi yapacaksınız. Ekran görüntülerinde de gördüğünüz gibi Gerekli olan parçalar sizde olduğu zaman tasarımın üzerindeki parçaların karşısında √ işareti çıkıyor. Bu parçalarıda elde ettikten son geriye 1 adım kalıyor o da yine saflaştırmaya girip silahı birleştirmek
Cep. Besleme Üni. :
Dürbün Üni. :
Fünye Ünitesi :
Silah Namlu Ünitesi :
Silah Çerçeve Ünitesi :
2. Adım ;
Ciciş:
Joker:
Sayko:
Soteci:
Rocco:
Dozer:
Hangi karakterin silahını yapmak istiyorsanız saflaştırmaya o karakterin silahının tasarımını koyuyoruz. Örneğin Ciciş yapmak istiyorum Yırtıcı tasarımını koyuyoruz daha sonra gerekli parçaları yerleştiriyoruz. Parçalardan başka bize birde şampiyon kartları lazım AQ Puan karşılığında Marketten satın alabilirsiniz. Ciciş hariç diğer şampiyonların kartları Bronz,Gümüş,Altın Sandıklarından da çıkıyor. Bütün malzemeleri saflaştırmaya yerleştirdikten sonra başla butonuna basıp silahı elde ediyoruz.
Sizlere yeni güncelleme ile gelen Tasarım Listesini anlatacağım.
Tasarım Listesi nerededir ?
Atölye > Saflaştırma > Büyüteçe tıklayınız
Tasarım Listesi 2 'ye ayrılıyor ;
- Silah Tasarımı : Silahı elde edebilmek için gereken parçaları gösterir.
- Malzeme Tasarımı : Silah tasarımındaki parçaları yapabilmek için gereken malzemeleri gösterir.
NOT : Silah yapabilmek için Saflaştırmanın 6 Lvl olması gerekiyor.
Tasarımları nerede bulabilirim ?
Tasarımları marketten G Para karşılığında alabilirsiniz.
Malzemeleri nereden bulabilirim ?
Kıyamet Modu sonunda yere kutular düşer o kutulardan gerekli malzemeleri elde edebilirsiniz.
İlk önce Titanyum , Anti Alev , Karşı Madde , Nanofrit ve Elektro Kristal tasarımlarını yapmanız lazım çünkü onlar olmadan diğer parçaları yapamazsınız.
Saydığım 5 parçayı yaptıktan sonra o parçalarla ;
ArkaGörüş
Horoz
Tahliye Düzeneği
Ateşleme Pini
Cephane Ağzı
Güvenlik
Dipçik
ÖnGörüş
Tetik
Namlu Ağzı
Mermi Yuvası
Cephane Aleti
Nişangah
Cephane Yer.
Cephane Bes.
yapacaksınız. Daha sonra Silah elde etmek için geriye 2 adım kalıyor.
1. Adım ;
Cep.Besleme Üni. , Silah Çerçeve Ünitesi , Dürbün Üni. , Fünye Ünitesi , Silah Namlu Ünitesi ve Silah Çerçeve Ünitesi yapacaksınız. Ekran görüntülerinde de gördüğünüz gibi Gerekli olan parçalar sizde olduğu zaman tasarımın üzerindeki parçaların karşısında √ işareti çıkıyor. Bu parçalarıda elde ettikten son geriye 1 adım kalıyor o da yine saflaştırmaya girip silahı birleştirmek
Cep. Besleme Üni. :
Dürbün Üni. :
Fünye Ünitesi :
Silah Namlu Ünitesi :
Silah Çerçeve Ünitesi :
2. Adım ;
Ciciş:
Joker:
Sayko:
Soteci:
Rocco:
Dozer:
Hangi karakterin silahını yapmak istiyorsanız saflaştırmaya o karakterin silahının tasarımını koyuyoruz. Örneğin Ciciş yapmak istiyorum Yırtıcı tasarımını koyuyoruz daha sonra gerekli parçaları yerleştiriyoruz. Parçalardan başka bize birde şampiyon kartları lazım AQ Puan karşılığında Marketten satın alabilirsiniz. Ciciş hariç diğer şampiyonların kartları Bronz,Gümüş,Altın Sandıklarından da çıkıyor. Bütün malzemeleri saflaştırmaya yerleştirdikten sonra başla butonuna basıp silahı elde ediyoruz.