ilyas2107
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 14 Eyl 2009
- Puanı
- 0
- Karakter Türü : Çin
- Karakter Adı : GLaDYaTor__1
- Server : Aquarius
- Build : Bow
- LvL : 114 %59
- SP Miktarı : -2.769.782
- E-mail Koruması : Yok(Koyma geregi görmedim çarı 1 lvlden bugune bende oldugu için siz alınca kendiniz istediginizi korsunuz.
Satış Yöntemi & Durum Bilgisi :
- Satış Yöntemi : Havale & Aracılık & ELden ( tercihim )(Kocaeli izmit içi elden)
- İstenilen Karşılık : 200 TL ( Takas Bu serverde 114lvl veya üzeri bu çara denk full int nuker çarla olabilir diger çarlar veya serverlerle olmaz teklif etmeyiniz )
- Karakter Satış Durum Bilgisi : Satış Devam Etmektedir.
İletişim Bilgileri :
- Adı Soyadı : İlyas YILMAZ
- Yaşadığı Şehir :Kocaeli / İzmit
- MSN : snoopy4129@hotmail.com
- TEL : Ciddi kişilere özelden verilecektir
NOT:
ARKADAŞLAR ÇAR RESİMLERDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİDİR HİÇ Bİ DEGİŞİKLİK YOKTUR VENUS SERVERİNİN EN ESKİ ÇARLARINDANDIR VE KİMSEYE Bİ YANLIŞI OLMAMIŞTIR ALAN KİŞİ VEYA ALACAK KİŞİLER GLOBAL ATIP ÖGRENEBİLİRLER ÇARDA RESİMDE GÖRÜLDÜGÜ GİBİ 107 LVL KURT+UZUN SÜRELİ PET+DEVİL+STROGE3 AÇIK+CURSED DRESİ MEVCUTTUR İTEMLERİ RARE UZUN ZAMANDIR ÇARLA İLGİLENEMEDİGİM İÇİN SETİ BİRAZ KÖTÜ İŞTEN FIRSAT BULAMIYORUM.FİYAT 200 TL KOCAELİ İZMİT İÇİ ELDEN DİGER İLLER İŞ BANKASI HESABIMA VEYA PTT DEN OLABİLİR TAKAS İŞLEMİ SİTE ARACILIK İLE YİNE KOCAELİ İZMİT İÇİ ELDEN OLABİLİR ARKADAŞLAR DEDİGİM GİBİ TAKAS SADECE FULL İNT NUKER VE BU SERVERDE OLMASI GERİKİYO TEKLİFLERİNİZİ KONU ALTINA YAPIN BEN HERGÜN BAKACAGIM ALACAK KİŞİLERLE İLTİBATA GEÇECEGİM İYİ GÜNLER.
BU ARADA SAÇMA SAPAN TEKLİFLER VERMEYİN ÖRNEK VERİYORUM ÇARA GİRİP BAKMAM LAZIM İŞTE ÖNCE ÇARI ALIP SONRA BİLGİLERİNİ VERECEGİM İŞTE ÖNCE PVP YAPMAM LAZIM FALAN FİLAN DİYE ARTIK BUNLARI AŞMIŞ KİŞİLERLE MUHATTAP OLACAGIM DİGERLERİ SADECE ZAMAN KAYBI ÇÜNKÜ...BANKA RESMİNİ KOYMA GEREGİ KOYMADIM ÖNEMLİ BİRŞEY YOK IVIR ZIVIR VAR (ELİXİR FALAN)
BAZI ARKADAŞLAR KLASİT YORUMLAR YAPIYOR PAHALI FALAN DİYE BU ÇARA YAPILAN MASRAM 200 TL DEN FAZLA EMİN OLABİLİRSİNİZ SİLK GEÇMİŞİ BAYA KABARIKTIR VENUS SERVERİNDE BU ÇARI BİLEN İYİ BİLİR.