[*]Karakter Türü : Europan
[*]Karakter Adı : _Haddes_
[*]Server : Aquarius
[*]Build : Warrior-Cleric
[*]LvL : 120
[*]SP Miktarı : 3,4m ( Gerekli - Gereksiz Herşey Max )
[*]E-mail Koruması : Hotmail ( karaktere özel, temiz değiştirilebilir.)
Satış Yöntemi & Durum Bilgisi :
- Satış Yöntemi : Banka&PTT Havale - Aracılık(MaxiGame) veya İzmir İçi(Elden)
- İstenilen Karşılık : 120 TL (Pazarlık Sünnettir. )
- Karakter Satış Durum Bilgisi : Satış Devam Etmektedir.
İletişim Bilgileri :
- Adı Soyadı : Volkan Sözeri
- Yaşadığı Şehir : İzmir / Kemalpaşa
- MSN : volkansozeri@windowslive.com ( adres üzerindeki Facebook [ Rica ediyorum ciddi değilseniz, boş muhabbete eklemeyin. ] üzerinden ulaşabilirsiniz. )
- TEL : Ciddi Alıcılar ile paylaşılabilir.
[ACIKLAMA] Hesapta hiç jupiter görevi yapılmamıştır. Karakter resimlerde görüldüğü gibi verilecektir, Oyunu oynamaya zamanım olmadığı için satıyorum, kötü yorumlarınızı kendinize saklayınız ve Almayı düşünen arkadaşların buradaki açıklamayı değil, resimleri incelemesini tavsiye ediyorum.[/ACIKLAMA]
[UYARI]Kötü niyetli arkadaşlar hiç vaktinizi boşa harcamayın, Güvenilirliğime dair bir çok telefonla,veya facebook üzerinden veya oyun (sadece aquarius server) üzerinde tanınmış yabancı/Türk oyunculardan daha önce benimle yapılan alışverişler hakkımda referans alabileceğiniz kişilere yönlendirebilirim, Bunun haricinde Kapı gibi MaxiGame aracılık bulunmakta.[/UYARI]
Karakterin Resimleri
Genel Görünüm :
Genel Görünüm 2 :
Karakterin Skilleri :
Karakterin Seti :
Karakter Hakkında Ekstra(Job İtemleri, Soyuk C Ekranı,D Ekranı(Yapılan/Yapılmayan Görev Ekranı), Kasa,Dress vb.)
Karakterden 31.08.2014 Güncel Resim. ( Gold Miktarı yenilendi, Dress Hat+Acc Satın Alındı.)
Son düzenleme: