ibosivas58
Daimi Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarım saattir inceliyorum fotoğrafı İlginç olan ne var çözmeye çalışıyorum,anlayan biri varsa haber etsin
Yarım saattir inceliyorum fotoğrafı İlginç olan ne var çözmeye çalışıyorum,anlayan biri varsa haber etsin
death kaybı yok 7/0/20 skoru var ayrıca item almamış ve karşıdakiler asheyi tebrik ediyor hatta biri cheat engine yerine asheengine yazmış yani hile kullanıyor gibisinden
kısacası : adam kink
Kardeş incelemen kaç dk sürdü herhalde yarım saat değildir olaya özet bile geçmişsin eyw
Direk böyle zeka olarak girmen cidden yanlış bende aram ı bilmiyordum taaki çok merak edip oynayana kadar baktım ölmüyorum item alamıyorum sordum ettim anca öğrendim
Bende anlamadim ilk basta. Anlamamak normal zaten özel birsey yok bu resimde hayatinda ilk kezmi 7/0 gittin? :mj:Biraz daha incele ya da dur fazla beynini yorma hasar vericeksin erken yaşta
Hiç death kaybı yok .. 7-0
Bende anlamadim ilk basta. Anlamamak normal zaten özel birsey yok bu resimde hayatinda ilk kezmi 7/0 gittin? :mj:
10 saniye sürdü kardeşKardeş incelemen kaç dk sürdü herhalde yarım saat değildir olaya özet bile geçmişsin eyw