paradise1992
Aileden
2 yıllık muhasebe ön lisans mezunuyum. Şuan Aöf den Maliye 4 Sınıf ı açıktan okuyorum. Fakat PC konusunda hem donanımsal hemde yazılımsal olarak ilgileniyorum. Fakat şuan Yazılım konusunda ASM ile ilgilendim az çok bir bilgi edindim fakat onda çok aşırı bir kod yazmak gerekiyor program için. Bu yüzdem işin mantığını kitaplar ve kendimi denemeler ile ilerletmek ve daha sonunda ücretli kursa gitmek istiyorum.
Benim aldığım ilk kitap algoritmayı anlamak oldu daha sonrasında. Almayı düşündüğüm kitaplar var bunlardan.
C# için Kitap : Her Yönüyle C# 4.0 - Sefer Algan - % 20 indirim - Türkçe Kitap | Programlama - babil.com
Vb.net için düzgün kaynak bulamadım.
Sizlerden C# ve VB.net için türkce güncel veya işimi görecek ilk etaplı TÜRKÇE kaynak talep ediyorum. Mantığıma aklıma güveniyorum : ) Yardımlarınızı bekliyorum. Ders Kitabı da olur. Edinebileceğim kaynakları sıralayın... Akıt Gelsinnn
Benim aldığım ilk kitap algoritmayı anlamak oldu daha sonrasında. Almayı düşündüğüm kitaplar var bunlardan.
C# için Kitap : Her Yönüyle C# 4.0 - Sefer Algan - % 20 indirim - Türkçe Kitap | Programlama - babil.com
Vb.net için düzgün kaynak bulamadım.
Sizlerden C# ve VB.net için türkce güncel veya işimi görecek ilk etaplı TÜRKÇE kaynak talep ediyorum. Mantığıma aklıma güveniyorum : ) Yardımlarınızı bekliyorum. Ders Kitabı da olur. Edinebileceğim kaynakları sıralayın... Akıt Gelsinnn