HusocanVista
Üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara bu oyunu yükledim ama üye olamadım para istiyolardı :'( güzel oyun ama silkroad ın yerini tutmaz:'(
Bendede para olsa çalışıom para warda her ay her ay oo 1 kerelik sadece versek ne güzel full onu oynarım
Bu oyun srodan binlerce kat güzel 10 günlük deneme oynadım süper bir oyun param olsa inanın bu oyunu oynarım 10 günlük denemeyi oynayında görün bu oyunda herşey var binalara giriliyo kendi potlarını kendin yapıyon uçabiliyion yüzebiliyon değişik yerlere gemi ile gidiyon grifin ile uçuyon ölünce hayalet olup öldüğün yere gidip diriliyon tren gibi şeylere biniyon yüksekten atlayınca canın gidiyon suya dalabiliyon ateşe girince canın gidiyo kısacası inanılmaz bir oyun.Beleş yaparlar mı sanıyon böyle bir oyunu.Paralı olması saçma bence..
Bu oyun srodan binlerce kat güzel 10 günlük deneme oynadım süper bir oyun param olsa inanın bu oyunu oynarım 10 günlük denemeyi oynayında görün bu oyunda herşey var binalara giriliyo kendi potlarını kendin yapıyon uçabiliyion yüzebiliyon değişik yerlere gemi ile gidiyon grifin ile uçuyon ölünce hayalet olup öldüğün yere gidip diriliyon tren gibi şeylere biniyon yüksekten atlayınca canın gidiyon suya dalabiliyon ateşe girince canın gidiyo kısacası inanılmaz bir oyun.Beleş yaparlar mı sanıyon böyle bir oyunu.