IMLEGEND
Aileden
Black Desert Online - Kore Serveri Eğitim Dökümanları - Node Sistemi
İlk olarak en başta belirtmek istiyorum.Ticaret sistemi node sistemine bağlı olarak gerçekleşir.Node Sistemi de özetle haritalar içerisinde şehirleri , köyleri , kasabaları , kampları birbirine bağlayan bir sistemdir.Ticaret yapmadan önce node bağlantılarınızı kontrol edin.Ticarete karar verdiğiniz 2 tüccar arası node ile bağlı mı? Bağlı değilse yaptığınız ticarette size sadece alacağınız paranın % 30 unu verir.% 70 ini vermez.Örnek veriyorum 583 gümüşe ürün alırsınız.593 gümüşe satmak için götürürsünüz. Eğer node bağlantısı yapmadıysanız size node bağlantısı yok şeklinde uyarı verir ve 174 gümüş para alırsınız.Kısacası tam bir felaket. Zaman kaybı , zarar , can sıkıntısı bunların hepsini bir anda hissedebilirsiniz.Bu yüzden ticarete başlamadan önce gidin ve node bağlantılarınızı kurun.
Hemen yola çıkıyoruz ve ticaret yapacağımız şehirler arasındaki tüm kamplardaki node npc lerini buluyoruz.
Her kampta bir node merchant olması lazım arkadaşlar.Dikkatlice arıyoruz ve buluyoruz.Node merchantları bulduktan sonra yanlarına gidip konuşuyoruz arkadaşlar.
Konuşma penceresinde check node ( bağı kontrol et ) butonuna basıyoruz.
Sol taraftaki menüde açılan sekmede invest ( araştır butonuna basıyoruz )
ve bölge nodeye eklenmiş oluyor.