Amaterasu
Banlanmış Üye
Çok Uzun Zamandır İstediğim Birşeydi Silkroad'a Sharingan Eklemek Ve Sonunda Ekledim Tabi Bu Skill Şuanda Black Pearl Eklenmiyicek. Sadece Görmeniz Amaçlı Yaptığım Bir Çalışmadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu zaten mangekyou sharinganMangekyou Sharingan skilide bunun bi üst versiyonu olur o zaman
ben pek benzetemedim ama arkadaş güzel yapmış bir şey diyemem bu arada şu tobinin gerçek kimliği hakkında bir şey biliyorsan ö.m ile yollarmısın uchiha madara değil orası kesin çünküBu zaten mangekyou sharingan
ben pek benzetemedim ama arkadaş güzel yapmış bir şey diyemem bu arada şu tobinin gerçek kimliği hakkında bir şey biliyorsan ö.m ile yollarmısın uchiha madara değil orası kesin çünkü
aslında tartışılacak çok konu varda anime bölümünü göremiyorum off-topic bunun için konu açsam sorun olurmu acep obito nun olacağını sanmıyorum nedenine gelecek olursak adını hatırlamıyorum ama şu köpek balığı gibi bi adam vardı onun zihnini incelerken o adamın tanıdığı biri olduğu ortaya çıkıyordu ayrıca tobi konan ile dövüşürken(konan ölmemeliydi) 2. gözünü kullanmak zorunda kalmıştı tobi obito 2. gözünü kakashi ye verdi obito olacağını pek sanmıyorum bu arada off-topic e naruto 100. bölüm filler flan diye konu açan arkadaş vardı ona saygılar diyorum shippuden serisi bitmeden izlemeye başlamayacaktım haftada 1bölüm beklememek için ama merakdan duramadım
Bu arada beyler o-Bİ-TO = TO-Bİ bu da ilginç bir nokta
shippuudeni izle bence çok güzelaslında tartışılacak çok konu varda anime bölümünü göremiyorum off-topic bunun için konu açsam sorun olurmu acep obito nun olacağını sanmıyorum nedenine gelecek olursak adını hatırlamıyorum ama şu köpek balığı gibi bi adam vardı onun zihnini incelerken o adamın tanıdığı biri olduğu ortaya çıkıyordu ayrıca tobi konan ile dövüşürken(konan ölmemeliydi) 2. gözünü kullanmak zorunda kalmıştı tobi obito 2. gözünü kakashi ye verdi obito olacağını pek sanmıyorum bu arada off-topic e naruto 100. bölüm filler flan diye konu açan arkadaş vardı ona saygılar diyorum shippuden serisi bitmeden izlemeye başlamayacaktım haftada 1bölüm beklememek için ama merakdan duramadım
Çok şaşırdım bu arkadaş neden banlandı ? Cevap veren olrsa çok sevinirim.
Kendi isteği ile.Çok şaşırdım bu arkadaş neden banlandı ? Cevap veren olrsa çok sevinirim.