Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şekilde daha sade ve gözü yormayacağını düşünmüştüm fakat dediğin gibi bannerlarda arkaplan kullanmam için bana kaynak olabilecek site biliyorsan pm atarsan sevinirim.110cap yazısı biraz daha belirgin olmalı ve server ismi arka ile uyumlu olmalı düşüncesindeyim.Diğerleri güzel olmuş)
GS'li olduğunu belli etmişin Ayrıca blackpearonline yazısı küçük olarak güzel durmuyor bana göre.
Benim blackpearl yazısının rengi ile arkaplan rengini gördüğüm gibi gs geldi aklıma avatarını yeni gördüm ordan çıkarmadım yaniBu şekilde daha sade ve gözü yormayacağını düşünmüştüm fakat dediğin gibi bannerlarda arkaplan kullanmam için bana kaynak olabilecek site biliyorsan pm atarsan sevinirim.
Bu işe GS ile bişey katmadım avatarımda adım ve soyadımın baş harfleri Blackpearl yazısını küçük infinity yazısını büyük yaparak infinity i ön plana almak istemiştim ama senin dediğinide değerlendiricem
Benim blackpearl yazısının rengi ile arkaplan rengini gördüğüm gibi gs geldi aklıma avatarını yeni gördüm ordan çıkarmadım yani
Ayrıca B-P-O harflerini büyük yaparsan iyi görünür diye düşünüyorum.Eline sağlık.
Güzel çalışmalar eline sağlık.
1. sini göremiyorum ama 2. si gayet iyi olmuş çok beğendim İnfinity hareketli olsaydı dahada bi çarpıcı olurmuş sanki.
2. çalışmanda server adını font'a uygun yaparsan kararında olur sanırım.