Gijon
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 8 Mar 2013
- Puanı
- 3
1. kssn numarası paylaşmak yasaksa ben bu oyuna nasıl başlayacağım? başlayamayacaksam ksro bölümü neden var?1. KSSN numarası paylaşımı yasak bunun yüzünden 2 defa Güney Kore Hükümetinden uyarı aldık.
2. Başka server ismi pm ile de olsa önermek reklama girer ve yasak.
3. Klavye dili hakkında bilgim yok, bilgisi olan varsa yazar, yoksa yazmaz üşengeçlikle veya eline yapışmakla alakası yok, herkes herşeyi bilmek zorunda değil.
2. silkroad ana konulu bir forumda oyun (server) aramaktan daha doğal ne olabilir? yasaklama amacınız tamamen madden mi?
3. ksro bölümünde sanırsam birkaç arkadaş gördüm ve bunlar halen oynuyorlar, 1 haftadır oyun hakkında forumlardan bilgi toplamaya çalışıyorum kimse cevap vermiyor. aradığım serveri elin korelisinde buluyorum ama yardım edicek bir vatandaş bulamıyorum. evet beyler bu Ümit abiyle aramızda geçen konuşmaydı kendisi bir cevap vermedi soruyorum size bu forumun amacı nedir? sürekli geyik yapmakmı? öyleyse bile neden post kuralları bu kadar sıkı? diğer siteler dahil bütün forumlar ölmüş herşeyi geçtim madem bunları zorunluluktan yapamıyorsunuz anladık niye ksro diye bir konu koyuyorsunuz acaba?