Lisra
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 May 2012
- Puanı
- 45
Bildiğiniz üzere alan seçimi 10. sınıftan 11. sınıfa ertelendi. Bunu okullar açılmadan söyleselerdi keşke. Benim sadece dil üzerinde yatkınlığım var sayısal ve sözelim idare edecek düzeyde ortalamalarım 55-60 civarı. 9. sınıfta böyleyken 10. sınıfta ne yapacağım? Dil bölümüne gidersem kendimi kurtarırım diyordum bu yüzden 9u öyle böyle geçerim 10. sınıfta rahatım kafası vardı ama 1 yıl daha fizik vs. göreceğim için hiç birine karşı yatkınlığım yok ve sınıfta kalma ihtimalim yüksek. Bu yüzden sağlık meslek lisesine geçişi düşündüm ama sadece sağlık meslek lisesinde okuyorsan bu okula gelebilirsin Anadolu lisesinde fen lisesinde okuman bir şey değiştirmez biz anadolu liselerinin haricinde anatomi dersi de gördük. Bu yüzden gelme şansın yok çok istersen seneye gelebilirsin ama 9dan başlarsın bir yılın çöpe gider" dediler. Ben bir şekilde anatomideki eksiklerimi tamamlayabilirim ama geçiş şansım yok. Madem böyle bir karar alacaksınız okul başlamadan alın şu kararı. Resmen hayatım elimden kayıyor.
Sabahtan beri sinirden ağlıyorum ya içimi dökmek istedim
Edit: Alan seçimleri ile ilgili internette hiç bir bilgi yazmıyor. Bakanlıktan okula yazı gelmiş ve alan seçimini 11. sınıfta yapacaklarını belirtilmiş, bu olayı okuldaki tüm hocalar söylüyor, ortada yanlış anlaşılma mı var?
Sabahtan beri sinirden ağlıyorum ya içimi dökmek istedim
Edit: Alan seçimleri ile ilgili internette hiç bir bilgi yazmıyor. Bakanlıktan okula yazı gelmiş ve alan seçimini 11. sınıfta yapacaklarını belirtilmiş, bu olayı okuldaki tüm hocalar söylüyor, ortada yanlış anlaşılma mı var?