Evet Arkadaşlar Gene yeni bir etkinlikle karşınızdayım Bazen Stallarda Dolaşırken gözümüze çarpıyor 11DG ADV B SOX diyoruz OHA nası almış White Kngiht Dressler Fln
İşte artık bizlerde alabiliriz öncelikle bu oyunu size şöyle tanıtayım kesinlikle oyundan birşey yapmıyorsunuz herşey web den isterseniz Red Diamon ile İsterseniz ise Silk(Point)
ile bu oyunu oynayabiliyorsunuz oynadığınz oyunun fiyatına görede hediyeler değişiyor tabiki Hangi Şehir ne kadar point ve RD belirttim... artık anlatıma geçelim
Öncelikle Link=sroCN
Burası En Önemli Kısım
[ACIKLAMA]Konu Acele ile ve karmaşık olmuş olabilir k.bakmayn ama tamamen kendime aittir başka forumda yok [/ACIKLAMA]
İşte artık bizlerde alabiliriz öncelikle bu oyunu size şöyle tanıtayım kesinlikle oyundan birşey yapmıyorsunuz herşey web den isterseniz Red Diamon ile İsterseniz ise Silk(Point)
ile bu oyunu oynayabiliyorsunuz oynadığınz oyunun fiyatına görede hediyeler değişiyor tabiki Hangi Şehir ne kadar point ve RD belirttim... artık anlatıma geçelim
Öncelikle Link=sroCN
- Gereken leri yazıp Butona tıklıyoruz Ve giriş yapıyoruz
Burası En Önemli Kısım
- Burada kervanımızı 3 yere çektiribiliyoruz jangan dowhang ve hotan isterseniz RD İsteseniz Point ile oynayabiliyorsunuz
- Jangan=20Point Veya 200RD
- DW=60Point Veya 600RD
- Hotan=200Point Veya 2000RD
- Bunlar benim kazandıklarım inanırmısınız sadece deneme amaçlı 200m yatırdım bunları Yukardaki yeşil butona tıklayıp ana sayfaya dönüyoruz sıra geldi kazandıklarımıı siteden oyuna aktarmaya her item tek tek aktarılıyor
- Gösterline Butona Tıklıyoruz Ve İtem aktarmaya geçiyorz
[ACIKLAMA]Konu Acele ile ve karmaşık olmuş olabilir k.bakmayn ama tamamen kendime aittir başka forumda yok [/ACIKLAMA]