Serenity
Aileden
Web Sitesi: Cabal Republic (Facebook)
Client: Link
Client (Torrent): Link
Patch: Link (Clienti indirdikten sonra bunu içine atın.)
Kontrol Paneli: Cabal Republic » Login
Ranking: Cabal Republic » Rankings
Forum: Republic Cabal
Server Rateleri:
Client: Link
Client (Torrent): Link
Patch: Link (Clienti indirdikten sonra bunu içine atın.)
Kontrol Paneli: Cabal Republic » Login
Ranking: Cabal Republic » Rankings
Forum: Republic Cabal
Server Rateleri:
Exp: 150x
Craft: 300x
Skill: 1500x
Alz: 60x
Mob başına düşen item sayısı: 2x
Yeni Dungeonlar:
Forgotten Temple B2F
Forbidden Island
Stream Crazy [Easy,Normal,Hard]
[ACIKLAMA]Server, 14.08.2012 tarihinde açılmıştır. Versiyonu EP.2 ancak EP.8'e kadar olan bazı güncellemeleri de içermektedir. Oyunda "Vote Sistemi" bulunmaktadır.[/ACIKLAMA]Craft: 300x
Skill: 1500x
Alz: 60x
Mob başına düşen item sayısı: 2x
Yeni Dungeonlar:
Forgotten Temple B2F
Forbidden Island
Stream Crazy [Easy,Normal,Hard]
[BILGI]Oyuna başlayacaklar için kısa bir bilgi:
1. Server Ep.2'ye ait olduğu için class rank görevlerini yapmayı sevmeyenler için sıkıcı olabilir. (Ep.8'de olduğu gibi kolay değil, eski sistem var, her 3 mapi tek tek gezmeniz gerekiyor.)
2. Server, Craft üzerine kurulu yani yerden çok fazla drop beklemeyin. (Cash Shop'ta craftı daha hızlı yapabilmeniz için bazı itemler hazır ekli.)
3. Oyunun admini ile de konuştum ve serverın uzun ömürlü olmasını istiyor. Bu yüzden de rateler çok uçuk değil (Silkroad oynayanlar için EliteSro gibi.), şuanda 3 adet Server var, ben Low-Rate olan serverdayım.
4. Oyunda "Marvel" isminde bir Guild kurdum, ancak yanlış anlaşılmasını istemem konu altında geleceğim diyen arkadaşlar bu guildten olduğu için bu ismi kullandım.
5. Bu "Bilgi" notu içinde yazan her şey benim kişisel görüşlerimden ibaret. Oyunu gerçekten anlamak için sizin oynamanız gerek.[/BILGI]
Son düzenleme: