Herkese Merhaba,
Herzamanki gibi internette çok nadir bulunabilecek konularımdan bir tanesini daha açıyorum...
Programı karıştırırken bir şeye rastladım. iBot da bulunan kısayol "arguments" lerine. Türkçesi tam olarak nedir bilemiyorum. Belki "kısa komut" diyebiliriz. Argument listemiz şudur ki ;
Not: Programda şuan için 6 adet argument bulunmaktadır.
Peki nasıl kullanılır onları tek tek inceleyelim. Daha sonra nasıl kullanacağımızı görelim.
1) -username
-username komutu ile programa kullanıcı adı verimizi yüklüyoruz.
2) -password
-password komutu ile programa şifre verimizi yüklüyoruz.
3) -passcode
-passcode komutu oyun içerisinde karakterimizi seçmek için kullanılan ikincil şifredir.
4) -charname
-charname komutu oyunda kullanacağımız karaktemizin adıdır.
5) -server
-server komutu ile bağlanacağımız sunucunun numarasını tanımlıyoruz. Numaralar aşağıdaki verilmiştir.
Not: Aquarius 1'den başlamak ve Vela 'nın 21'de bitmek şartı ile sırası aşağıdaki gibidir ;
6) -loginserver
-loginserver komutuile, varsayılan değer 26'dır. Diğer bazı değerler ise aşağıdaki gibidir ;
26,27,28,29,30,140,141
7) -login
-login komutuTrue veya False (Doğru veya Yanlış) mantığı ile çalışır. Otomatik bağlanmayı sağlar.
Peki bu komutları nasıl çalıştıracağız ?
Şimdi ise programın kısayolunu masaüstü yapalım. (Sağ Tık > Gönder > Masaüstü)
Gelen simgeye sağ tıklayıp Özellikler'e tıklayalım.
Önceki hedef şekli şu şekildeydi ;
"D:\Arşivler\[ISRO] CenterBot v1.19\CenterBot.exe"
Şimdi sonuna bir boşluk bırakıp istediğimiz argumentleri yazabilir. Hepsini yazmak zorunda da değiliz. Ama biz şimdi hepsini yazacağız.
Not: Bütün etiketlerin arasında bir boşuk vardır.
"D:\Arşivler\[ISRO] CenterBot v1.19\CenterBot.exe" -username DeaLyDeviL -password MaxigameTR -passcode 1234 -charname _DeaLyDeviL_ -server 9 -loginserver 26 -login true
Alıntı değildir.
Maxigame - _DeaLyDeviL_
Son düzenleme: