Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.
Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlış yazıyorsunuzdurr enbaşa /MAKEITEM ITEM_CH_TBLADE_08_C_RARE 6 bu kodu kopyala yapıstır yapıp deneyın ve sro_vt_accounttan karaktere gm yetkısı verdıgınızı dogrulayn
yanlış yazıyorsunuzdurr enbaşa /MAKEITEM ITEM_CH_TBLADE_08_C_RARE 6 bu kodu kopyala yapıstır yapıp deneyın ve sro_vt_accounttan karaktere gm yetkısı verdıgınızı dogrulayn
Hocam bir GM helperdan kod alarak yaptım, itemi aldım elime ama moba saldırır saldırmaz oyundan atıyor. Bu nasıl oluyor? İtem sanırım mediapk2 gibi bazı dosyalarda olmadığı içinde olabilir, 1lv silahla attack yapabiliyor çünkü. 101 Lv nova ile olmuyor. Teamwiaver varsa ve müsaitseniz acaba servere kısaca bakabilir misiniz?
Bende şaşırdım, 101level silah ile attack yaptığı an oyundan atıyor ama 1lv silah ile attack yapabiliyor. Teamviaver varsa bakar mısınız acaba müsaitseniz?
Hocam bir GM helperdan kod alarak yaptım, itemi aldım elime ama moba saldırır saldırmaz oyundan atıyor. Bu nasıl oluyor? İtem sanırım mediapk2 gibi bazı dosyalarda olmadığı içinde olabilir, 1lv silahla attack yapabiliyor çünkü. 101 Lv nova ile olmuyor. Teamwiaver varsa ve müsaitseniz acaba servere kısaca bakabilir misiniz?
Hocam şuanda düzeldi ama nasıl düzeldi bilmiyorum, önceden launcherden bile girebiliyordum şimdi sadece loader. Bir şeyler kurcaladım db sildim yükledim felan filan sonra çalıştı
Hocam şuanda düzeldi ama nasıl düzeldi bilmiyorum, önceden launcherden bile girebiliyordum şimdi sadece loader. Bir şeyler kurcaladım db sildim yükledim felan filan sonra çalıştı
eğer db yı silip tekrar restore ettikten sonra düzeldiyse büyük ihtimal db da sıkıntı yani sql restore ederken hata oluşmuş eksik yüklenmiştir.
bende de skill uplarken oluyordu tüm skiller de sağ tarafa gelince client crah (örn. 6 lı combo skilinin üzerine gelince) db silip tekrar restore edince düzelmişti yani senin problem demekki db restoresinde oluşmuş