Muhabir
Daimi Üye
Adı Soyadı : Cüneyt Gündoğan
Yaşadığı Şehir : Zonguldak Ereğlide öğrenciyim
Memleket : Manisa Soma
Meslek : Okuyoruz
Tuttuğu Takım : Fenerbahçe
Burcu Boğa
Hobileriniz : Futbol izlemek ve oynamak teknoloji haberlerini takip etmek film izlemek
Fobileriniz : Bildiğim yok
Forumdaki İlk Nick'i : cnytgnd
Silkroad İle Tanışması : Sitede oturduğumuz bir abi aracılığıyla başlamıştım çok zevkliydi bütün sitecek odin ilk açıldığında başlamıştık CELLAT1 CELLAT2 ... devam ediyordu nicklerimiz.
MaxiGame'i hangi amaç ile kullanıyorsunuz ? : Maxigameden çok şey kazandım şuan için sadece konuları okuyorum yorum atmadan.
Nickinizi Nasıl Buldunuz ? : Adım ve soyadımdan ergenlerce büyük küçük harfleri kullanarak
Forumda ve Oyunlarda sizi kızdıran başlıca 3 kusurlu hareketi yazabilirmisiniz ? :
Suçsuz yere ceza almak , bazı yöneticilerin ceza vermekten zevk alması , üyelerin yöneticilere nefretle bakması
Hangi Spor dalı ile uğraşıyorsunuz ve neden o spor dalını seçtin ? : Futbol oynarım ama öyle sadece haftada 2-3 halı saha maçı.
Herhangi bir ünlünün hayatını yaşamak isteseydiniz bu ünlü kim olurdu ve neden? : Kesinlikle Selçuk Şahin tam bir Fenerbahçe taraftarı yeteneği olmamasına rağmen o formayı 11 yıldır terletiyor tam benim gibi işte o olmazsa da Salih Uçan benimle aynı yaş ama o nerde ben nerdeyim
Ne tür müzik dinlersiniz , en sevdiğiniz müzik'in ismi nedir ? : Her türlü müziği dinlerim en sevdiğim müziğe gelecek olursak mabel matiz sultan süleyman
Seyahat etmeyi severmisiniz , seyahat ettiğiniz yerler neresidir ? : Severim fakat yanımda dostlarım da olursa vallaha daha yakında en son Kadıköye maça gittim benim hayatta en mutlu olduğum günlerdendir.
Hayatınızda en çok gitmek,görmek istediğiniz yer neresidir ? : Saraçoğluydu nasip oldu şükür.
MaxiGame'de çalışan yönetimdeki kişiler hakkında yorumlarınız nelerdir?
Deepblue : Bazen deli dolu bazen sevgi dolu seviyoruz seni Ümit abi Dediğim gibi bazen barut bazen de gerçek bir abi ama adamdır onu bilirim.
Terk-i Diyar : Hiç bir muhabbetim olmadı sanal ortamda uzaklaştığım için ama üyelerle arası gayet iyi site için çok şey yaptığı kesin.
Antibiotic : Süleyman dı sanırım benle beraber yada benden sonra gelmişti göreve buraya kadar yükseldi binevi devrem severim gitmişti geri gelmiş en iyisini yapmış.
Intensify : Deniz adamın hammaddesidir kardeşimdir bu foruma gördüğüm en bağlı kişi daha yeni mod olduğu günlerde hep tsde beraberdik her açtığı konunun linkini atar nasıl olmıuş derdi adamsın reyiz.
Eternity : Malesef tanımıyorum.
Yemek yapmayı biliyormusunuz ? : Makarna ve mercimek çorbasını biliyorum
En sevdiğiniz renk ? : Laci
En sevdiğiniz film ? : V For Vandetta
En sevdiğiniz kitap ve yazar ? : Kitap okumayı sevmem.
En sevdiğiniz özelliğiniz nedir ? : Karşımdaki babamda dahi olsa doğruları içimden geçenleri söyleyebilmem.
Yaptığınız en büyük çılgınlık ? : Galatasaraylı bi babanın oğlu olarak babamı saraçoğlunda gsye küfür edilirken arayıp dinleterek ona maçta olduğumu haber vermekti.
Şu an ruhunun olmak istediği yer ? : Ailemin yanı ayrı kalmak çok zor.
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan ? : Kız kardeşim o beni her zaman güldürebilir.
Hayvan besliyor musunuz ? : Ah sorma muhabbet kuşum vardı 5 senedir birlikteydim ben üniversiteye başladıktan 1 ay sonra vefat etti
Karşı cinste hoşlandığın tip ? : Nefes alsın yeter diyebilirim ama tabiki değil dürüst olması gerekir bence öncelikle.
Benzetildiğiniz biri var mı ? : Coni sins malesef yok
Aşk herşeyi affeder mi sizce ? : Affetmez daha 1 hafta olmadı bunu yaşayalı.
Gelecek planlarınızı anlatırmısınız ? : Okul öncesi öğretmenliği okuyorum okulu bitirip yeterince parayı biriktirip kendime kreş açmak istiyorum.
Arkadaşlarınız ve Ailenizle iletişiminiz nasıldır ? : Harika diyebilirim herkesle geçinirim ben
Örnek aldığınız kimse varmıdır ? : Kesinlikle babam.
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacağın dükkan ? : Fenerium
Hangi mevsimi seversin ? : Yaz demek tatil demek
En sevdiğin dondurma ? : Maraş
Röportaj Sistemi hakkındaki yorumlarınız nelerdir ? : Biz bir aileyiz ve birbirimizin derdine derman olmalıyız mutlu anlarımızı paylaşmalıyız bu sistemde buna yardımcı olduğunu düşünüyorum.