Konumuz Curse Voice
Curse Voice Kurulumu.
Evet arkadaşlar curse voice beta keyi olmayanlar için crack dosyasını paylaşmak istedim. Verdiğim linkteki rar dosyasının içerisindekileri çıkarıp, CurseClientSetup.exe çalıştırarak programımızı bilgisayarımıza yüklüyoruz. Daha sonra programın yüklendiği dizine giderek Crack klasörünün içerisindeki dosyaları oraya kopyalıyoruz. Artık programı çalıştırabilirsiniz.
Nedir bu Curse Voice ?
Evet millet bu program League of Legends içine enjekte edilen bir iletişim programı ve aynı zamanda "timer" özelliği kullanmakta, yani ejderha ve baron zamanlarını geri sayarak gösteriyor ve bunun için chati kullanmıyor.
Oyuna girdiğinizde bir oda oluşturabilir ve linki takım arkadaşlarınıza dağıtarak sesli iletişime geçebilirsiniz, gayet basit ve şık bir tasarımı var. Elimdeki birkaç beta keyi sizlerle paylaşmak istedim ve bu konuyu açtım. Benim kodlarımla üye olduğunuzda bana bir kod daha veriyorlar ve sizde üye olduğunuzda 5 kod verecek ve sürekli bu döngü olacak üye olan arkadaşların bu konu altına eline geçen kodları yazmasını rica ediyorum.
Bu Linkten bir hesap oluşturuyorsunuz ve giriş yaptıktan hemen sonra buradaki kutucuğa aşağıdaki beta keylerden birini giriyorsunuz kullanmış olduğunuz kodları konu altına yazarsanız kullanılmış keyleri kaldıracağım.
Arayüz...
- Hiç bir ücret ödemeyeceksiniz.
- Hiçbir şekilde bir güncelleme gelmeyecek.
- Ve en düşük gecikme için dünya çapında sunuculara sahipler.
- Tek bir tıkla odanızı oluşturabilirsiniz.
- "Share" butonu odanızın linkini otomatik panoya kopyalar.
- En abartısız şekilde size sunmak isteyip eşsiz bir entegre sağlamışlar.
- Sizinle aynı oyundaki şampiyonların eğer aynı odadaysanız yanlarında ses bildirimleri bulunmakta.
- Diğer şampiyonların ulti yeteneklerinin bekleme sürelerini görebilirsiniz.
- Ejderha ve Baron vizyonuna sahip iseniz yeniden doğmaları için kalan sürelerini görebilirsiniz.
- Şampiyon seçim ekranında bir uyarı ile karşılaşırsanız korkmayın programımız diğer sihirdarların programı çalıştırdığını tespit edip odalarınızı birleştirmek için sizi uyaracaktır.
- Ve bunu biraz geliştirecekler.
Son düzenleme: