Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PC bakımdan döndü, kadrolu çalışan kovuldu, birazda şans ile 15-1 ranked serisi yakaladım. Bu da son 10 win. Darısı başınıza:shm:
Sen o netle plat çıkamassın diyen arkadaşa sesleniyorum burdan:fky:
şimdi geldim ve yorum atmaktan niye çekineyim bende geri geliyor 8 serilik ranked winn yapıyorum AMA sonra 3 troll 2 leaver geliyor dağılıyorum. Farkında isen senin oyunculuğuna laf atmamışım internetine laf atmışım ben orda 6-7 maçlık lost +2 ayrılma(neti koptuğu için) da gördüğümü hatırlıyorum ss alaydım keşkeBilemiyorum artik, konuya gelir miii yoksa gelmez miii yada gorurde yorum mu atmaaaaz orasi ona kalmis :fky::fky:
şimdi geldim ve yorum atmaktan niye çekineyim bende geri geliyor 8 serilik ranked winn yapıyorum AMA sonra 3 troll 2 leaver geliyor dağılıyorum. Farkında isen senin oyunculuğuna laf atmamışım internetine laf atmışım ben orda 6-7 maçlık lost +2 ayrılma(neti koptuğu için) da gördüğümü hatırlıyorum ss alaydım keşke
hahahaha bunu sende biliyorsun ss almadım diye inkâr et tabi 6 lost +2 ayrılma totaly 8 lost
Arkadaslar inanmayin su kiskanca yok oyle birsey
çok normal birşey illa kazanıcak diye birşey yok oyun bu sonuçda? sen sanki hayatını full winle geçiriyorsun
hahahaha bunu sende biliyorsun ss almadım diye inkâr et tabi 6 lost +2 ayrılma totaly 8 lost
geçen girdik yine bununla maça. Dakika 18 de bi düştü oyundan gg zaten zyra almıştı kötü de oynamıştıYaa gecen bi nasus oynadi zaten hic sorma. Direk 0-2 basladi. Sonra benim mukkemmel tekniklerim ve planlamam sayesinde aldik maci
solo girmiyorsundur eminim tr de solo rank yapıp böyle winler alamssın
konunuza bi parnak sokıyım en çok solo oynadığım oyunları kazanıyorum ^^
finaller başlıyo haziran ortası anca platin olursun
Skypesiz duo etkili degil bence zaten. Ama genede ilginc istatistlik. Bende ilk defa oldu bu kadar pespese solo win.
Skypesiz duo etkili degil bence zaten. Ama genede ilginc istatistlik. Bende ilk defa oldu bu kadar pespese solo win.
finaller başlıyo haziran ortası anca platin olursun