IMLEGEND
Aileden
Oyun içinde bazı kısaltma olarak tabirler kullanılır. Bu terimler şunlardır ;
DPS : Damage Per Second. Bunun anlamı saniye başına verilen hasar demektir.Damage rolüne DPS denir.
Troll : Troller yani Controller olan karakterlere verilen kısaltma bir isimdir.
T1 - T2 - T3 - T4 : T ler Tier anlamına gelir, seviye gibi bir anlamı vardır.Kıyafet & silahlarin seviyelerini belirtmekte kullanılır.
SP : Skill Point demektir. " K " tuşuna bastığınızda görmüş olduğunuz silahların kullanılabilmesini sağlamak için gerekli olan puandır.
WTS : Want To Sell ... anlamı satmak istiyorum demektir.Satılmak istenen itemlerin başına koyulan bir kısaltmadır.
WTT : Want To Trade ... anlamı takas etmek istiyorum demektir.Takas karşılığı değiştirilmek istenen itemlerin yanında kullanılan bir kısaltmadır.
WTB : Want To Buy ... anlamı satın almak istiyorum demektir.Satın almak için aranan bir itemin başına koyulan bir kısaltmadır.
LFG : Looking For Group ... anlamı grup arıyorum demektir.Herhangi bir görev için grup arandığı zamanlarda kullanılan bir kısaltmadır.
GLF : Group Looking For ... anlamı gruba "..." lı kısıma gelen herhangi bir karakter türünden birini arıyorum demektir.