trnaxsobi1905
Aileden
Merhabalar çok araştırdım fakat bir sonuc bulamadım ve sonunda konu açmaya karar verdim acba bunu nasıl yapabiliriz bu karakteri böyle nasıl dans ettirebiliriz veya ne diye araştırsam bulabilirm yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordaki karakter Gerçekten öyle dans eden bir insan sadece after efect ve sony vegas gibi programlarla karakteri çizgi film dönüştürüp arka planıda bize göre entegre edip yapıyolar bende bu soruya böyle cevap almıştım yıllar önce..Merhabalar çok araştırdım fakat bir sonuc bulamadım ve sonunda konu açmaya karar verdim acba bunu nasıl yapabiliriz bu karakteri böyle nasıl dans ettirebiliriz veya ne diye araştırsam bulabilirm yardımcı olurmusunuz
bana bunu boş zamanınızda öğretme gibi bi şansınız varmıOrdaki karakter Gerçekten öyle dans eden bir insan sadece after efect ve sony vegas gibi programlarla karakteri çizgi film dönüştürüp arka planıda bize göre entegre edip yapıyolar bende bu soruya böyle cevap almıştım yıllar önce..
Sony vegası after efecti önce öğrenmeniz lazım sadece teknik biliyorum profesyonelce bilgim yok... Templete hazırlama derleme okadar..bana bunu boş zamanınızda öğretme gibi bi şansınız varmı
ne yazarak araştırsam bu tür şeyleri öğrenirimSony vegası after efecti önce öğrenmeniz lazım sadece teknik biliyorum profesyonelce bilgim yok... Templete hazırlama derleme okadar..
after efect dersleri yaz millet kendine efeckle ne hallere sokuyor örnek bir video >ne yazarak araştırsam bu tür şeyleri öğrenirim
-bilgiler için teşekkürler
Merhabalar çok araştırdım fakat bir sonuc bulamadım ve sonunda konu açmaya karar verdim acba bunu nasıl yapabiliriz bu karakteri böyle nasıl dans ettirebiliriz veya ne diye araştırsam bulabilirm yardımcı olurmusunuz
after efect dersleri yaz millet kendine efeckle ne hallere sokuyor örnek bir video >
olmaz diyorsunuz yani?
Tabiki olmaz diye bir şey yok fakat çok emek vermen lazım öle 2 günde yaparım mantığı gütmemen lazım.