Akyl
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 26 Nis 2009
- Puanı
- 100
Dün derste arkadaşım mesaj attı bende geri cevap yazdım el alışkanlığıyla ana ekrana almaya çalıştım ama telefon dondu ekranda klavye ve ana ekranın duvar kağıdı vardı başka birşey yoktu power tuşundan ekranı kapamaya çalıştım olmadı biraz uzun basıp telefonu kapatayım dedim yine aynı ekranda kaldı ve bende en sonunda bataryayı soküp yeniden taktım ve bu sefer de açılmadı ekran olduğu gibi kaldı. Bi zaman sonra arkadaşla bataryayı değiştirdik benim batarya arkadaşın telefonunu açtı arkadaşın bataryası benim telefonu açtı ama bu açılırkenki ekranda dondu kaldı. Daha sonra yine şarj edeyim dedim şarj ekranında dondu kaldı. Yine ses açma tuşu + power tuşuna bastım bu androidin menüsü geldi oradan format atayım dedim menüye girerken dondu kaldı anlayacağınız telefon dondu kaldı sizce sorun nedir sizin veya arkadaşınızın başınıza geldimi geldiyse ne yaptınız ve birde sizce çözümü nedir.
Son durumu: bugün telefoncuya verdim malum ekranını kırdığım için garantiden çıkmıştı o adamlarda açamadılar yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.
Son durumu: bugün telefoncuya verdim malum ekranını kırdığım için garantiden çıkmıştı o adamlarda açamadılar yarın yine gideceğim bakalım ne olacak.