1337Crusher
Daimi Üye
Evet arkadaşlar elimden geldiğince sizlere pk2 edit hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum. Ve yeni bir rehber ile karşınızdayım. Bu rehberde dosyaları Media.pk2 ve Data.pk2'ye manual olarak enjekte etmeyi anlatacağım. Fakat bu işlemi yapmak için Pk2 Tools'a ihtiyacımız var. Pk2 Tools'u Da Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz.
Pk2Tools'un WinRAR Şifresi :
SroMaX
Tüm PK2 editörleri ( Not= Direk 1. elden)
İndirme linklerini ve virüs tarama sonuçlarını verdik. Şimdi anlatıma geçiyorum.
Adım 1 : İndirdiğiniz Klasördeki Pk2 Tools Programını Açınız.
Adım 2 : Program Açtıktan Sonra Önce File Sonra Open Tuşuna Basınız.
Adım 3 : Karşınıza Çıkan Pencereden Düzenlemek İstediğiniz Dosyayı Seçiniz.
Adım 4 : Manual Bölümünden Select File Tuşuna Basınız.
Adım 5 : Karşınıza Çıkan Pencereden Enjekte Etmek İstediğiniz Dosyayı Seçip Aç'a Basınız.
Adım 6 : Gerekli Yerleri Resimdeki Gibi Doldurup Import'a Basınız.
Bu Rehberde Bulunan Herşey 0 Tarafımdan Hazırlanmıştır.Hazırladığım Download Butonunu Kendi Anlatımlarınızda Kullanabilirsiniz.İyi Günler.
Not : Bu Anlatımda Geçen Her Kelimenin Öz Türkçe Olmasına Göz Zevki ve Dilimizi Korumak Amacıyla Özen Gösterilmiştir.
Pk2Tools'un WinRAR Şifresi :
SroMaX
Tüm PK2 editörleri ( Not= Direk 1. elden)
İndirme linklerini ve virüs tarama sonuçlarını verdik. Şimdi anlatıma geçiyorum.
Adım 1 : İndirdiğiniz Klasördeki Pk2 Tools Programını Açınız.
Adım 2 : Program Açtıktan Sonra Önce File Sonra Open Tuşuna Basınız.
Adım 3 : Karşınıza Çıkan Pencereden Düzenlemek İstediğiniz Dosyayı Seçiniz.
Adım 4 : Manual Bölümünden Select File Tuşuna Basınız.
Adım 5 : Karşınıza Çıkan Pencereden Enjekte Etmek İstediğiniz Dosyayı Seçip Aç'a Basınız.
Adım 6 : Gerekli Yerleri Resimdeki Gibi Doldurup Import'a Basınız.
Bu Rehberde Bulunan Herşey 0 Tarafımdan Hazırlanmıştır.Hazırladığım Download Butonunu Kendi Anlatımlarınızda Kullanabilirsiniz.İyi Günler.
Not : Bu Anlatımda Geçen Her Kelimenin Öz Türkçe Olmasına Göz Zevki ve Dilimizi Korumak Amacıyla Özen Gösterilmiştir.
Moderatörün son düzenlenenleri: