Herkese Merhaba;
Drakensang Online Sıkça sorulan sorular.
Bineklerle ilgili S.S.S ;
S.S.S=Binek üstündeyken attack yapabilirmiyim;
Cevap=Hayır yapamazsınız yaratıga hasar verebilmeniz için öncelikle binekden inmeniz gerekmektedir.
S.S.S=Binek nasıl elde edebilirim;
Cevap=Gerekli seviye ulaştığınızda, at satıcısından 10 altına Gri, 12 Altına Kahverengi, 12.000 Andermanta Siyah at satın alabilirsiniz.
S.S.S=Üç binek arasından fark nedir;
Cevap=Hiç bir fark bulunmamaktadır şuanlık sadece görüntü
S.S.S=Peri asası ve Bineğin hızı beni süper hızlı mı yapacak?
Cevap=Her ikisinin hızı da oyun içinde geçerliridir. Hem peri asası hem de binek kullanırsanız 2 katı hızlı gibi olursunuz.
S.S.S=Binekleri nerelerde kullana biliriz;
Cevap=İstediginiz heryerde binek kullanabilirsiniz.
S.S.S=Binekleri ne kadar süre ile kullanabiliriz? Bir sınırı var mı ?
Cevap= İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Sadece yaratıklardan hasar almamaya dikkat ediniz.
Premium Modu;
Aylık premium paketi ile artık oyun içerisinde daha fazla avantaja sahip olabileceksiniz.
- Eşyaları yerden otomatik toplama.
- Envanterde genişletme.
- Geliştirilmiş ,büyülü ve sıradışı eşyaları ücretsiz açabilme.
- Ücretsiz seyehat.
- Bulunduğunuz bölgede ücretsiz dirilme.
- Günlük görevi ücretsiz değiştirme.
- Yetenekleri ücretsiz sıfırlama.
- Günlük bonuslarda özel hediyeler.
- Premium 30 gün sonunda otomatikman sonlandırılır.
- ● Premium süre gösteriminde ( 0 gün xx saat xx dakika ) hata oluşabilir fakat bu gerçek süreyi etkilemeyecektir.
- ● Premium oyuncular geliştirilmiş,büyülü ve sıradışı eşyaları hakikat kristali ile açmaya kalkarlarsa yine kristal kaybedecekler.
- Premium kullanıcılar geliştirilmiş,büyülü ve sıradışı eşyaları bedava açmak için üzerine sağ tıklamaları yeterlidir.Sadece efsane eşyalar için Hakikat kristali kullanmaları gerekmektedir.
- Forum Kullanma ve Kurallar
NOT!! Arkadaşlar eklemek istediginiz veya benim yanlış bir bilgi vermişsem lütfen bana bildiriseniz sevinirim.Konu herzaman güncel tutmaya çalışacagım iyi oyunlar herkese.