Merhabalar,
Crysis3 için, ve diğer ihtiyaçlar için idarelik bir GPU lazım. İsteklerimin doğrultusunda,çok araştırma yaptım ama istediğim gibi bulamadım.
Şuan kullandığım ekran kartı modeli, Ati HD 4650 1 GB 128 Bit Dx 10.1
-Crysis3 minimum veya medium ayarlarında kasmaması gerek.
-En az 1Gb - 128 Bit
-DirectX 11 veya 11.1
-GDDR 3 olursa 5.
-Marka önemli değil. Ama öncelik Ati.
-Bellek hızı en az - 3500Mhz.
-Çekirdek hızı en az - 850Mhz.
-OpenGL desteği olacak.
Özellikler doğrultusunda max fiyat, 300 TL. Laptop alacağım için idarelik ekran kartı gerekli. İstediğim özellikli bulamadım. Biri iyi olunca, diğer özellik kötü oluyor gibi.
Dediğim gibi önemli olan aldığım FPS. Ben bu ekran kartını idarelik alıyorum. 2 Yıl idare etsin yeter.
Birde DirectX12 çıkacakmı çıkmayacakmı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgileriniz varmı ?
Şimdiden teşekkürler.
Crysis3 için, ve diğer ihtiyaçlar için idarelik bir GPU lazım. İsteklerimin doğrultusunda,çok araştırma yaptım ama istediğim gibi bulamadım.
Şuan kullandığım ekran kartı modeli, Ati HD 4650 1 GB 128 Bit Dx 10.1
-Crysis3 minimum veya medium ayarlarında kasmaması gerek.
-En az 1Gb - 128 Bit
-DirectX 11 veya 11.1
-GDDR 3 olursa 5.
-Marka önemli değil. Ama öncelik Ati.
-Bellek hızı en az - 3500Mhz.
-Çekirdek hızı en az - 850Mhz.
-OpenGL desteği olacak.
Özellikler doğrultusunda max fiyat, 300 TL. Laptop alacağım için idarelik ekran kartı gerekli. İstediğim özellikli bulamadım. Biri iyi olunca, diğer özellik kötü oluyor gibi.
Dediğim gibi önemli olan aldığım FPS. Ben bu ekran kartını idarelik alıyorum. 2 Yıl idare etsin yeter.
Birde DirectX12 çıkacakmı çıkmayacakmı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgileriniz varmı ?
Şimdiden teşekkürler.