Arkadaşlar son zamanlarda can sıkıntısından yabancı dizilere sardım. Dizi bittikten sonraki yorumları okumak ise başlı başına ayrı bir durum. Çünkü alta yazılan bazı yorumlar bazen öyle komik oluyor ki kendi kendime yarım saatten fazla gülüyorum
Düşündüm taşındım böyle bir konu açmaya karar verdim. Bu konuda herkes izlediği dizi veya filme yapılan komik bulduğu yorumları paylaşacak. Paylaşılanlar sizi güldürürse lütfen sadece Teşekkür ve Like verin. Araya boş yorumlar atmayın. Konu tamamen arada boş mesajlar olmadan Film ve Dizilere yapılan yorumlardan oluşsun istiyorum.
Bir de şöyle bir durum var, kişi diziyi ya da filmi izlemeden sadece buraya yazılanları okursa belki o kadar komik gelmeyebilir ama artık olduğu kadarı ile yapacağız bu işi.
Bu konuya yorum gönderirken dikkat etmemiz gereken birkaç kural olacak, bunlar ;
1. Dizi veya Filmin Adı :
2. Dizi veya Filmdeki komik yorumun yapılmasına sebep olan durum kısaca :
3. Yapılan Yorum :
İlk olarak ben başlıyorum bir örnek teşkil etmesi amacıyla.
1. The Mentalist (Dizi)
2. Dizimizde Van Pelt isminde güzel ve sexy bir bayan ajan vardır...
3. Van Pelt ismini tuhaf bulan bir izleycinin yaptığı yorum : " Van Pelt'e daha iyi bi isim bulamamışlar mı ya. Hollandalı futbolcu ismi gibi "
Düşündüm taşındım böyle bir konu açmaya karar verdim. Bu konuda herkes izlediği dizi veya filme yapılan komik bulduğu yorumları paylaşacak. Paylaşılanlar sizi güldürürse lütfen sadece Teşekkür ve Like verin. Araya boş yorumlar atmayın. Konu tamamen arada boş mesajlar olmadan Film ve Dizilere yapılan yorumlardan oluşsun istiyorum.
Bir de şöyle bir durum var, kişi diziyi ya da filmi izlemeden sadece buraya yazılanları okursa belki o kadar komik gelmeyebilir ama artık olduğu kadarı ile yapacağız bu işi.
Bu konuya yorum gönderirken dikkat etmemiz gereken birkaç kural olacak, bunlar ;
1. Dizi veya Filmin Adı :
2. Dizi veya Filmdeki komik yorumun yapılmasına sebep olan durum kısaca :
3. Yapılan Yorum :
İlk olarak ben başlıyorum bir örnek teşkil etmesi amacıyla.
1. The Mentalist (Dizi)
2. Dizimizde Van Pelt isminde güzel ve sexy bir bayan ajan vardır...
3. Van Pelt ismini tuhaf bulan bir izleycinin yaptığı yorum : " Van Pelt'e daha iyi bi isim bulamamışlar mı ya. Hollandalı futbolcu ismi gibi "