IMLEGEND
Aileden
eRepublik Silah Hammadesi Ürünleri Bilgi
Bilgi: Hangi bölgelerin Tahıl kaynağına sahip olduğunu öğrenmek için bölge verimlilikleri ne göz atınız.
Demir silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren bir hammaddedir.
Silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri Demirdir. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Demirkaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Aluminyum silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren bir hammaddedir.
Silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri Aluminyumdur. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Aluminyum kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Tuz silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren bir hammaddedir.
Silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri Tuzdur. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Tuz kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Petrol silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren bir hammaddedir.
Silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri Petroldür. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Petrol kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Kauçuk silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren bir hammaddedir.
Silah ve silah hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri Kauçuktur. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Kauçuk kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.