IMLEGEND
Aileden
eRepublik Yiyecek Hammadesi Ürünleri Bilgi
Bilgi: Hangi bölgelerin Tahıl kaynağına sahip olduğunu öğrenmek için bölge verimlilikleri ne göz atınız.
Tahıl, yemek şirketlerine bonus verenhammaddelerdir.
Yemek yemek ve yemek hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri tahıldır. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Tahıl kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Gerçek hayatta tahıl hasadı.
Geyik, yemek şirketlerine bonus verenhammaddelerdir.
Yemek ve yemek hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri geyiktir. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Geyik kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Gerçek hayatta geyik.
Balık, yemek şirketlerine bonus verenhammaddelerdir.
Yemek yemek ve yemek hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri balıktır. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Balık kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlayacaktır.
Gerçek hayatta bir Balık.
Sığır, yemek şirketlerine bonus veren birhammaddedir.
Yemek ve yemek hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri sığırdır. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Sığır kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Gerçek hayatta Sığır.
Meyveler, yemek şirketlerine bonus verenhammaddelerdir.
Yemek yemek ve yemek hammaddesi şirketlerine bonus veren 5 kaynaktan biri meyvedir. Bu 5 kaynaktan her biri bu şirketlere %20'ser üretim artışı sağlarlar. Bir ülke birden fazla Meyve kaynağına sahip olsa bile sadece bir kez %20 üretim artışı sağlanacaktır.
Gerçek hayatta Meyveler.