Keep Calm Party On
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 17 Ağu 2013
- Puanı
- 4
Merhaba, beyler cümleten hayırlı geceler kafama takılan bir soru var sizden akıl almadan da iş yapmakta istemedim son aylarda üniversite sınavıydı işiydi derken çok kastım sanırım ırsimidir bilmiyorum saçlarda şakaklardan başlayın incelmeler ve dökülmeler başladı babam ve amcalarım kel dolayısıyla ilk aklıma gelen ırsi dökülme oldu doktora gittim Medobiocomplex + biotin şampuan set, PanPlus şampuan ve set önerdi sorun etmene gerek yok son aylarda dökülme hızla seyir ettiğine göre strese bağlı olabilir dedi ırsi dökülme yaşı 20 ile 35 arasıymış bu yaşlar arasında önlem alıp dökülmeleyi en aza indirebiliyormuşuz ilaçları kullan incelen saç telleri güçlensin stres kaynaklıysa zaten zamanla durur dedi fakat forumlarda ve sözlüklerde bu gibi ürünleri kullananlar saç dökülmesinin durduğunu fakat kullanmayı kestikten sonra normalin çok daha üzerinde dökülme sorunu yaşadığını tabir yerindeyse saçların ilaca bağımlı hale geldiği söylenmiş yaşadığım saç dökülmesi geçici bir durumsa ilaç yüzünden kalıcı hale getirmek de istemiyorum bu ilaçları düzenli kullanmak Türkiye şartlarında zor bir durum neredeyse bir ürün seti 300 600 TL arasında bi akıl verin