Benimde görüşüm kabataslak bir öneri vereyim, büyük küçük fark etmiyor youtube da bir çok kanal özen göstermeksizin video içeriği üretiyor ve bize sunuyor. Sakın sen bu hataya düşme, aceleye getirme her şeyi, ince eleyip sık doku, onlar haftada 2-3 video atacağım vaadiyle kalitesiz videolar atıyorlar ( İlk başlarda güzel olabilir ama sonradan işin cıvığını çıkarıyorlar ). Sana göre güzel olan kısımları, yerleri, konuları falan filan aklımıza ne gelirse, senin için önemli, güzel olan şeyleri videoya ekleyip bizlere sunuyorsun öyle değil mi ? Bu beğendiğin şeyleri sakın üstün körü, en ufak bir saniyesini bile üstün körü yapma, diğerleri gibi kalitesiz olur. Bazı kanallar var videoları o kadar çok beğeniyorum izlerken o kadar çok mutlu oluyorum ki, olayların falan artık videonun içeriği her neyse kendimi kaptırıyorum. Senin videolarında öyle olmasını istiyorsan çok ince çok ama çok ince çalışma gerçekleştirmelisin, hatta ve hatta youtube da senin kategorinde bir çok kişi vardır, senden önce yer alıyorlar onlar orada haliyle, seninde aralarından sivrilip görünmeni istiyorsan ÜSTÜNDE BASA BASA DUR HER BİR VİDEOnun. Haydi görüşmek üzere, başarılar şimdiden.