bleedly
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Ağu 2015
- Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, EU Westte olan LoL Hesabımı satışa çıkartıyorum. Hesaptaki şampiyonların hiç biri için RP harcanılmamıştır sadece IP ile alınmışlardır bu nedenle 65 adet şampiyon açıktır. Hızlıca profili göstereyim:
Ayrıca hesapta 4 adet rün sayfası ve Astronot Poro Totemi vardır:
FREE olmayan kostümlerin dışında 13 adet kostüm vardır. Free olan kostümler zaten belli (Garen, Sivir, Tristana) Göstermek gerekirse: Kostümlerin 3 tanesi oyun içi belirli aralıklarla açılan ve çoğu zaman sandıkta kalan kostümlerdir arkadaşlar. Bunlar: Kırmızı Başlıklı Annie, Cici Kedi Katarina, Kara Kuzgun Leblanc'dır. Ayrıca 3 kostümde 1350 RP'lik kostümdür: Ruh Sömüren Vladimir, Meka Kha'Zix ve KOD ADI: Yasuo.
Sihirdar Simgelerini görmek isteyen arkadaşlarımız için:
Hesabın MMR yüksek olduğu için 2 küme atlama şansınız var çünkü TR Serverından West'e geçirmiştim ve TR'de Plat 2 idi, bu nedenle çıkarabilecek arkadaşlar direk Plat 5ten Plat 3e çıkabilirler.
Iletişim Bilgileri :
Ayrıca hesapta 4 adet rün sayfası ve Astronot Poro Totemi vardır:
FREE olmayan kostümlerin dışında 13 adet kostüm vardır. Free olan kostümler zaten belli (Garen, Sivir, Tristana) Göstermek gerekirse: Kostümlerin 3 tanesi oyun içi belirli aralıklarla açılan ve çoğu zaman sandıkta kalan kostümlerdir arkadaşlar. Bunlar: Kırmızı Başlıklı Annie, Cici Kedi Katarina, Kara Kuzgun Leblanc'dır. Ayrıca 3 kostümde 1350 RP'lik kostümdür: Ruh Sömüren Vladimir, Meka Kha'Zix ve KOD ADI: Yasuo.
Sihirdar Simgelerini görmek isteyen arkadaşlarımız için:
Hesabın MMR yüksek olduğu için 2 küme atlama şansınız var çünkü TR Serverından West'e geçirmiştim ve TR'de Plat 2 idi, bu nedenle çıkarabilecek arkadaşlar direk Plat 5ten Plat 3e çıkabilirler.
- Karaterin olduğu Server : EUW
- Karakter LVL : 30 LVL
- Lig : Platin
- İstenen ücret : 100 TL
- Alışveriş Yöntemi : EnPara, PayPal
- E-mail Koruması : Hotmail
Iletişim Bilgileri :
- Ad ve Soyad : Devran ŞAHİN
- Yaşadiği Şehir : İstanbul
- GSM : 0553 386 03 97
Son düzenleme: