Bimde 5 liraya dilimlenmiş sucuklar var. 1 paketten minimum 10 tane tost çıkıyor. Bu hesapla 5 tane ekmek için 5 lira daha bul. Ketçap Mayonez al, bimde toplam 7 lira yapıyor. Sabah akşam yarım ekmek tost yesen, bu seni min. 5 gün idare eder. 5 günde harcayacağın para 17 lira. Hemde çok pratik yapılıyor bu sayede aç kalmıyorum artık
makarna tepsi tencereyle uğraşma. biraz matematik sorusu gibi oldu ama idare et. kasap köfteye para dayanmaz. yarım (susamlı tavsiye) ekmeğe 8 tane sucuk koy, bol bolda ketçap mayonez sık. (sucuğu pişirirsen daha iyi) ekmeğe birde yağ sür tadına tad katar.
içecek olarak 1,30 liraya bimden su al 5lt. sonra şaypadan nazo teng (toz içecek limonlu alma tadı kötü) 4 paket al. tanesi 30 kuruş, toplam 1,20. suya boşalt karıştır. iç iç bitmiyor.
1.30 SU
1.20 NAZO
5.00 SUCUK
5.00 EKMEK
7.00 KETÇAP & MAYONEZ (1.000 gr olduğu için bimde bi kere alınca uzun süre bitmiyor)
= 19,50 Liraya 1 haftalık beslenme. aylık 58,5 (internet parası) her gün tostmu yenir diye sorarsan, ben yiyorum çokta güzel tasarruflu.
bunun gibi birde bimden çiğ köfte tarifim var ama o belli bir zamandan sonra mideyi bozuyor. midem error verdi, bıraktım.
aradada pideli köftelerde kullanılan pidelerden al fırından. onları dilimle salçayı yağ ile ısıt tavada üstüne dök. köftesiz pide niyetine ye. paran varsa köfteyide al pişir üstünde servis yap.
BASİT & PRATİK & DOYURUCU $$$TASARRUFLU$$$