TheApexPredator
Daimi Üye
76/1/3 Nası İlk Kez Fizz Oynadım
NotBE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimlere karşı oynadın o nasıl skor
iyi skor bir ara beraber oynayalım ultisi fiddle ile çok iyi gidiyor
Aslında Baya İyi Gider Ama Oyundaki en İyi Ulti Kombosu Amumu+Nunu Kaçmak İmkansız.Arkadaşlarla Numumu Diyoruz
katılıyorum ben 26 kill yaptım diyelim 2 die var adamalr surrender çekiyor hep sonra test ediyoruz burası pbe diyorlar en kısa yöntem surrender 76 nasıl olur ki 50 vurdugu gbi surr. çekerlerbotlara karşı oynamışşın işte böyle bir skor olsa karşı takımdaki herkez çıkar zaman kaybı zaten pbe de ^^
botlara karşı oynamışşın işte böyle bir skor olsa karşı takımdaki herkez çıkar zaman kaybı zaten pbe de ^^
Çekmiyen ÇekmiyoYok İnsanoğullarıyla Oynadım
katılıyorum ben 26 kill yaptım diyelim 2 die var adamalr surrender çekiyor hep sonra test ediyoruz burası pbe diyorlar en kısa yöntem surrender 76 nasıl olur ki50 vurdugu gbi surr. çekerler
Çekmiyen Çekmiyo
tahminimce botlara karşı oynadın oyunu bitirmedin yavaş yavaş kil topladın insanlara karşı oynadıysan oyun sonu ekran nerede der insan tabi ama beni ilgilendirmez istersen 100/0 yapYok İnsanoğullarıyla Oynadım Çekmiyen Çekmiyo
orayı görmemişim customda bi arkadaşın bot da olur gerçide bunlar ihtimal belki adam gerçekten yaptı geçen adamın biri 67/3 yapmış foto atmış yarım kadar oynayamıyor 1v1de aldım bu şansa göre bişey oyun başında feedlediler belkicustom oynamış en az 2 oyuncu olması gerek maçın başlaması için ordan bakarsak oyuncularla oynamış yani